Intreaba-te rapid: ce ai mancat astazi? Acum intreaba-te ce simti. Daca te plangi de stres, anxietate, depresie, dureri articulare dar si de o lipsa intreaga de energie, sansele ca aceste simptome care par a fi a unei afectiuni seriose, pot fi rezultatul unei alergii alimentare ascunse.

Putem opri aceasta afectiune, daca ne alegem un stil de viata sanatos, cu alimente care sa nu ne faca probleme organismului nostru. Cele mai multe sisteme de imunitate se afla situate la nivelul stomacului, asa ca daca ai o alergie alimentara ascunsa si te expui produselor alimentare nocive, sistemul tau imunitar se „strica”, iar bacteriile care transporta diferite boli preiau conducerea. Daca nu ai fi manacat un anumit aliment, poate ca nu ai fi dezvoltat alergii si nu te-ai fii imbolnavit.

Problema este ca organismul uman este atat de complex, fiind diferit la fiecare dintre noi, astfel ca exista sute, sau chiar mii de produse alimentare si combinatii alimentare care pot cauza o alergie ascunsa.

In prezent, exista o multime de cercetatori care sustin ca organismul trebuie sa aiba o vesta protectoare in fata bolilor, cum ar fi artrita, Alzheimer, diabet sau bolile de inima sau cancer. „Vesta antiglont” a sistemului imunitar nu este un jargon folosit in medicina, si nu implica niciun fel de procedura medicala.

Daca esti intr-adevar interesat despre modul in care iti poti intari sistemul imunitar prin niste metode mai neconventionale, poti urma o dieta mai speciala dar si naturala, care sa te ajute sa iti atingi telul.

Astfel, poti face miscare, cel putin 20-30 minute in fiecare zi. Acest lucru contribuie la productia anticorpilor. Nu uita ca si usturoiul si ceaiul verde au cel mai puternic efect asupra sanatatii tale. De asemena, trebuie sa consumi multe fructe si legume, deoarece acestea sunt adevarate izvoare de vitamine, luptand impotriva infectiilor respiratorii.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *