Multa lume detine in ziua de azi un smartphone, insa si mai multa lume nu stie cum sa aiba grija asa cum se cuvine de acesta. Tocmai de aceea, in cazul in care nu ai chef sa ti-l schimbi si sa-l inlocuiesti cu altul nou, ar trebui sa faci o vizita unui service de telefoane care poate sa iti repare tot ceea ce ai stricat si care poate da o noua viata telefonului tau. Pe glassgsm.ro gasesti exact serviciile de care ai nevoie si profesionistii care sa se ocupe de aspectul si de resuscitarea telefonului tau. 

Printre aceste servicii se afla si reparatiile pentru tot felul de telefoane dar si alte aparate electronice. Printre tipurile de reparatii care se pot efectua se numara si curatarea sau intretinerea telefoanelor, tabletelor, inlocuirea display-urilor si a tuturor accesoriilor telefonului, dar de asemenea in cazul in care ai nevoie de o decodare pentru telefonul tau pentru ca acesta sa poata functiona si in afara tarii, profesionistii in asa ceva iti pot gestiona cu succes si aceasta problema.

Acum, ca tot am vorbit despre ce se poate face in cazul unui telefon stricat sau neglijat prea mult timp, va voi povesti si o mica istorioara legata de asa ceva. O prietena de a mea care nu de mult a primit cadou un iPhone si care era foarte mandra de el, insa nu avea nici un fel de husa, bumper sau accesoriu care sa il protejeze cat de cat, si pe deasupra mai era si destul de neglijenta si cu capul in nori, a reusit performanta sa il scape de doua ori chiar.

Prima data smartphone-ul ei nu a patit nimic pentru ca a cazut pe laterala, insa a doua oara ce s-a ales de diplay-ul telefonului ei doar ea stie. Binenteles ca i s-a crapat ecranul iar display-ul a fost si el afectat si functiile telefonului nu mai cooperau deloc cu comenzile ce i se dadeau.

Acum, prietena mea, in loc sa mearga undeva unde i-ar fi putut fi reparat sau inlocuit diplay-ul si facut in asa fel incat functiile telefonului sa asculte din nou de comenzile ce i se dadeau, l-a lasat asa pentru o vreme si apoi a mers intr-un gen de piata unde a gasit pe cineva care zicea ca se pricepe la repararea telefoanelor.

Insa, in loc de reparatie si de resetare a functiilor telefonului, omul nostru a lasat iPhone-ul ei drag  fara componentele interne si a dres putin aspectul acestuia, facand in asa fel incat aceasta sa nu-si dea seama de paguba de la o prima vedere, si a mai cerut si o suma consistenta de bani pentru asa-zisa reparatie.

Astfel incat, prietena mea draga si-a luat o teapa in mare stil si a ramas cu buza umflata fiind nevoita sa-si cumpere alt telefon, binenteles nu iPhone. Tocmai de aceea este indicat si recomandat ca mereu atunci cand avem o problema de orice fel cu telefoanele noastre sa apelam mai degraba la serviciile unor specialisti acreditati.

De

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *