Cea mai buna metoda de a-ti deschide culoarea parului fara folosirea substantelor chimice nocive, este sa o faci in mod natural, prin folosirea diferitelor produse din natura, precum este sucul de lamaie sau uleiul de musetel. Daca vrei sa gasesti si mai multe solutii de deschidere a culorii parului tau, citeste in continuare acest articol.

Cea mai buna solutie de a-ti deschide la culoare parul este de a folosi planta henna. Henna formeaza un strat protector in jurul fiecarui fir de par, ceea ce il face mai gros. Adauga praf de musetel alaturi de praful de henna si amesteca apoi cu apa, pentru a forma o pasta consistenta. Aplica in mod generos aceasta pasta peste parul tau, acoperind fiecare fir de par. Lasa acest amestec sa se usuce de la 30 de minute pana la 2 ore. Acopera-ti apoi parul cu o punga de plastic. Poti sa lasi acest amestec pe parul tau in cazul in care acesta este mai intunecat. Clateste apoi parul in intregime si lasa-l sa se usuce la soare.

O alta metoda de a-ti decolora parul este de a folosi peroxidul de hidrogen alaturi de miere. Mierea contine peroxid de hidrogen intr-o forma naturala si te va ajuta in acest sens. Ar trebui sa amesteci trei sferturi de ceasca de miere cu o cana jumate de balsam de par normal. Aplica acest amestec pe parul umed si acopera-l cu o punga de plastic. Lasa amestecul sa se usuce pentru aproximativ 8 ore si apoi clateste-ti parul.

Aceste doua metode naturale de deschidere la culoare a parului tau se pot dovedi extrem de folositoare si te pot scuti de o vizita la un salon de infrumusetara. Exista o multime de alte idei pentru a-ti vopsi parul in mod natural, iar tot ceea ce trebuie sa faci este sa te documentezi suplimentar pe internet.

De

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *