jobs
jobs

Lumea se schimba incet si sigur. Daca cei care acum ne sunt parinti au prins generatia celor care lucrau in fabrici acum avem mai multe gulere albe, cei care lucreaza in birouri si cei care lucreaza pamantul, ca un contrast la extreme. Cert este ca nu mai auzim despre siderurgie, despre cei care sa lucreze la sticla ci de vanzatori si carator de marfa.

Daca intr-o lume sf ce se contureaza din ce in ce mai mult job-urile de astazi nu se vor regasi pe o lista a serviciilor existente cert este ca unele inca vor prezenta interes:

  1. Sa fii bucatar. Poate ca una din acele meserii de care nu te dezici niciodata caci de chefi avem nevoie ca de mancarea ce este vitala. Si mai cu seama daca tinem si la stil si la ceea ce inseamna clasa superioara ne vom dori din ce in ce mai mult sa punem accent pe cooking de multe stele.
  2. Sa fii menajera, om de casa, baby sitter. Ceea ce in prezent romanii nostri fac de zi cu zi in strainatate sunt job-uri care desi nu te promoveaza cu cine stie ce studii si avansari pana la urma sunt necesare, decente, normale si de viitor.
  3. Personal shopper. Cand auzi de asa ceva mai ca iti vine sa razi insa asta in contextul actual. Acest job este deja vestit in strainatate si daca ne gandim ca acestia au si oameni specializati care sa le organizeze si dulapurile sau mai bine spus imensitatile de dressing-uri este cert ca au si nevoie de cineva care sa le cumpere acele lucruri care sa completeze spatiul, lucruri cu stil.
  4. Party planner. Deja si la noi este un concept vast si apreciat, inteles si clar de ales. Petrecerile nu mai sunt cum erau candva, nu mai sunt ce erau candva ci la un nivel la care se cere clasa, eticheta si multe pretentii.

De

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *