rulouri exterioare alexiana

Doritori de nou si de modern, tot mai multi oameni iau in considerare dotarea spatiului casnic sau industrial cu usi de garaj automatizate, cu rulouri exterioare si cu diverse sisteme care ii

ajuta sa aiba parte de un spatiu securizat. Pe piata exista multe companii care vin cu diverse oferte, dar dintre toate acestea doar una se poate remarca ca fiind de mult timp in aceasta industrie. Alexiana Group, caci despre ea este vorba, este compania cu multi ani de experienta care te ajuta sa te echipezi asa cum iti place.

Ce produse exista la Alexiana Group in stoc si care sunt optiunile pe care le ai la dispozitie afli in cele ce urmeaza. Rulourile exterioare sunt o idee minunata daca iti doresti sa iti protejezi casa de privirile indraznete. Cu cat mai multa intimitate, cu atat mai multe sanse sa te relaxezi si sa iti vezi mai departe de treburile tale.

Aceste sisteme sunt unele care vin la pachet cu mai multe avantaje decat ai crede. Sunt eficiente impotriva zgomotelor excesive de afara si asupra razelor solare puternice care ies in evidenta mai ales in timpul perioadei estivale. Poti da click aici pentru a afla mai multe detalii despre aceste rulouri si nu numai.

Circula vorba ca usile sectionale te ajuta sa iti echipezi casa intr-un mod sigur

Usile sectionale prezente in gama Alexiana Group fac parte din seria de sisteme pe care te vei bucura sa le ai. Panourile elvetiene umplute cu spuma poliuretanica iti asigura confortul termic pe o lunga perioada de timp, nu vei suferi pierderi de caldura care te vor costa mai tarziu la factura. Intr-adevar sunt niste aspecte pe care trebuie sa le ai in vedere daca esti genul de persoana care tine cont de aceste detalii.

Poti sa cumperi usile de garaj intr-o culoare cat mai apropiata cu imprejurimile tale. Opteaza pentru o culoare indrazneata sau una neutra, depinde de cerintele tale in ceea ce priveste aspectul final.

La fel ca si in cazul rulourilor exterioare, asupra acestor sisteme se poate actiona atat manual, dar si cu ajutorul unei telecomenzi sau aplicatiei pentru telefon. Nu trebuie sa iti faci griji pentru felul in care le poti folosi, aceste sisteme sunt asigurate o buna perioada de timp de catre Alexiana Group.

O garantie extinsa care poate ajunge pana la 11 ani

Dat fiind faptul ca este vorba despre sisteme complexe, de unele moderne, poti avea parte de o garantie extinsa care poate ajunge pana la 10 ani. In primii 2 ani ai parte de doua interventii gratuite care iti asigura reglarea cursei, a motorului sau a unei erori. Daca alegi sa te inscrii pe site-ul oficial alexiana.ro ai parte de 1 an bonus de garantie. Vei sta linistit ca aceste usi de garaj, respectiv rulouri exterioare sunt asigurate.

Alexiana Group este o companie care doreste sa doteze casele romanilor cu sisteme moderne. Poti sa gasesti la ei plase pentru insecte, sisteme din aluminiu, jaluzele interioare si exterioare si multe alte produse dedicate casei.

Date de contact:

www.alexiana.ro

office@alexiana.ro

0230560560

0755111222

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *