alege cea mai buna oferta de angajare pentru tine

În videochat nu se întâmplă nimic spectaculos, poate că mulți dintre noi habar nu avem cum stau lucrurile în acest domeniu. În primul rând că cele care fac parte din echipa studiourilor de profil sunt numai fete, femei, toate majore. În al doilea rând, sunt interzice întâlnirile în realitate, totul se întâmplă doar în online, în cadrul platformelor de profil. 

Dacă ai intenții de a încerca să performezi în acest domeniu alege cea mai buna oferta de angajare pentru tine. S-ar putea ca aceasta să fie oferta de job de la Prime Studios. Iată despre ce este vorba! 

Interviul, primul pas

Cei de la Prime Studios sunt dispuși să deconteze suma de 50 de lei pentru cele care vin la un interviu programat. Poate că la început nu dai mare importanță, însă dacă vii de la drum lung, din provincie spre exemplu, iată că și această sumă contează, pentru că se adaugă la lunga listă de cheltuieli făcute.

Interviul în sine nu este un test greu de trecut. Printre cerințe se numără:

  • Să fii majoră. 
  • Cunoscătoare de limba engleză. 
  • Să știi să folosești cel puțin minim posibil un PC. 

Ideea de bază este să fii deschisă și comunicativă, să îți placă să întreții discuții, să fii prietenoasă și dezinhibată. Videochatul s-a extins și diversificat în ultima vreme astfel încât există și o ramură non adult, unde membrii și modelele de videochat își doresc mai degrabă conversații lungi și terapeutice. Aflămai multe pe pagina oficiala prime-studios.ro.

Oferta de job 

În acest domeniu câștigurile sunt destul de mari. Atenție însă, nu toate studiourile de profil au aceeași practică. La Prime Studios în primele luni de colaborare venitul minim este garantat. Ulterior fetele pot câștiga pe măsura implicării lor. Primesc însă training specializat, să le spunem cursuri decontate de angajator care au ca scop formarea lor profesională. Învață și descoperă cum să se descurce mai bine zi ce zi în orele de muncă, își aprofundează cunoștințele de limba engleză. 

Implicit acest mod de colaborare înseamnă și dezvoltare personală. Pentru că tot ceea ce învață modelele aici este aplicabil și în viața de zi cu zi. 

Muncă legală – poți renunța oricând!

S-a creat o falsă impresie despre acest domeniu cum că ar fi locul în care ajunge cine dorește și pleacă doar cine mai poate. De fapt, munca este legală, totul este pe bază de contract și angajatele adică modelele au parte de toate avantajele așa cum rezultă ele din contract. În plus, pot renunța oricând. Însă este vorba de posibilitatea reală de a-și câștiga aici independența financiară de care au nevoie și pe care și-o doresc posibilă cât mai curând cât sunt tinere. 

Așadar, dacă ai dori să încerci Prime Studios își prezintă oferta de job online, în pagina oficială. Află de aici tot ce te interesează și în plus recomandă și unei prietene și ești răsplătită din start cu un bonus în acest sens. 

Contact: 

Piața Victoriei (Metrou Victoriei)

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *