De ce crestinismul este interpretat gresit?

Crestinismul nu reprezinta nimic altceva decat o forma de politica. Inca de cand suntem mici, suntem educati sa crestem in spiritul crestinismului, sau am avut un prieten sau o ruda care si-a dedicat viata lui Dumnezeu. Societatea noastra are la baza crestinismul- lucru ce poate fi observat in orice oras prin care treci, deoarece exista cel putin o biserica.

Insa, indiferent ca si tu esti o persoana care crede sau nu in Dumnezeu, intotdeauna va exista o negare a ceea ce inseamna a fi un bun crestin. O serie de lucruri au condus la o neintelegere a crestinismului. Exista o multime de lucruri care blameaza crestinismul dar, cu toate acestea, nu toate sunt adevarate.

Iata care sunt cele mai mari neintelegeri in ceea ce priveste crestinismul

Biblia este misogina- Sa fim clari, chiar vorbim de misoginism. Ne referim la faptul ca femeile nu sunt tratate la fel ca si barbati. Foarte multi oameni (feministele indeosebi) sunt de parere ca Biblia este o carte ce incurajeaza misoginismul. Ei bine, de fapt, Biblia scoate in evidenta importanta femeii in umanintate. Femeile nu au fost create doar pentru barbati, ci au fost create pentru ca Dumnezeu stia ca barbatii vor avea nevoie de ajutorul lor.

Biserica este intotdeauna un loc sigur- din pacate, acest lucru nu este deloc adevarat, deoarece biserica nu mai este sanctuarul care trebuia sa fie. Foarte multe biserici sunt conduse astazi de ura, lene si de o lipsa de onestitate. Unele sunt pline de oameni in care pur si simplu nu ai cum sa te increzi. Altii beneficiaza de avantajele financiare aduse de biserica. Indiferent cum ar fi, daca esti o persoana credincioasa, ar trebui sa fii constient de lucrurile care se petrec in interiorul bisericii.

Crestinismul inseamna anti-stiinta- fiind student, este posibil sa auzi acest lucru de foarte multe ori. Pur si simplu nu poti avea religie si stiinta in acelasi loc- crestinii se bazeaza doar pe credinta si atat. In realitate, foarte multi crestini imbratiseaza stiinta si foarte multi au gasit dovezi reale al momentelor ce sunt descrise si in Biblie. Chiar mai mult, unii crestini accepta dovezile stiintifice in ceea ce priveste evoltionismul, de exemplu. Dumnezeu este fiinta supranaturala care a creat Universul. Astfel, avand in vedere un design inteligent ca acesta, nu vad de ce nu ar exista pace intre religie si stiinta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.