Intotdeauna vor exista oameni care vor spune cele mai dragute povesti de dragoste si isi vor divulga cele mai mari secrete in termeni de dragoste. In general, se crede ca dragostea este un fel de experienta divina dar diferita comparativ cu altele intamplari ale vietii. Dar, din pacate, odata cu dragostea apar si o multime de probleme, care pot face ca o persoana sa innebuneasca.

Motive pentru care nu ar trebui sa te indragostesti

  1. Durere- a te indragosti inseamna o traire frumoasa, dar este si una din cele mai dureroase experiente pe care le vei petrece in decursul vietii. De cele mai multe oiri, dragostea te va rani atat de tare incat vei incepe sa devii o persoana nervoasa si agresiva in majoritatea timpului. In general, fetele sunt cele care nu stiu sa abordeze cum trebuie probleme din dragoste si nu mai pot sa dea dovada de concentrare. Mai mult decat atat, in timpul une relatii de dragoste, tot timpul va exista indoiala ca partenerul isi va cauta constant pe altcineva, daca nu ii oferi atentia de care trebuie. Si, din pacate, daca vei descoperi ca partenerul tau chiar are pe altcineva, exista sanse foarte mari sa cazi intr-o stare de depresie.
  2. Dragostea te forteaza sa imparti- este adevarat ca atunci cand doua persoane se indragostesc, acestea se unesc. Apoi, se asteapta ca cei doi sa imparta orice intre ei. A impartasi ceva- orice, de la bani la secrete sau ganduri- nu e un lucru tocmai util, pentru ca vei simti nevoia de a avea propriul spatiu, pe care sa il petreci numai cu tine.
  3. Trebuie sa te gandesti tot timpul la persoana de langa tine- a face o persoana fericita nu e o sarcina foarte usoara. Utilizarea atenta a cuvintelor si pregatirea discurului pe care trebuie sa il tii in fata partenerului trebuie sa se faca cu grija, pentru ca nu stii cum va interpreta acesta gandurile tale- acest lucru este valabil, mai ales atunci cand vorbesti cu o femeie.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *