Ideea generala pe care toata lumea o are referitoare la aspectul fizic este ca o femeie se preocupa inzecit mai mult decat un barbat. Ba mai mult se pare ca acestia sunt in mare parte pur si simplu prea putin interesati de modul in care arata. Cu mai putine complexe si griji, fara sa faca o comparatie cu persoane de acelasi sex ai crede ca sunt pur si simplu multumiti de ceea ce sunt. Un sondaj de opinie arata ca in proportie de 72% din barbati nu au un interes major pentru modul in care arata si prefera tinute lejere.

In realitate insa este vorba de anumite complexe ce ii macina. Daca o femeie si-ar dori un bust marit barbatii vor sa fie dotati si cu pectorali pompati. Daca o femeie si-ar dori picioare lungi si talie ingusta barbatii se preocupa de muschi si patratele. Intr-un top a gandurilor ascunse pe care le au se pare ca parerile sunt impartite.

39% din barbati sunt preocupati de burta. Si in special de cazul zonei care se rotunjeste vizibil in urma consumului de bere. Devine clar o disproportionalitate in aspect cand o burta mareata abia isi face loc in haine. Este cea mai frecventa problema cu care barabtii se confrunta si chiar si cand nu este vorba de consumul de bere ci de ingrasat si neglijare a alimentatiei corecte.

Acelasi procent din randul barbatilor se preocupa de asa zisele “aripioare”. Zonele de pe laterala sunt adesea cele care schimba aspectul chiar si in cele mai sic haine. 29% din ei se ingrijoreaza pentru pectorali acolo unde fie nu sunt vizibili fie deja creeaza un loc al sanilor masculini nici ei prea placuti estetic. Daca alte 29 de procente din randul barbatilor sunt complexati de chelie sau de tenul lor 18% au in vedere inaltimea, pe aceeasi treapta ca si pentru pilozitatea corpului pentru ca cel mai mic procent, de 14, sa fie nemultumiti de marimea nasului.

De

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *