Daca intr-o oarecare masura cu totii apreciem un vin bun precum si o bere, din cand in cand, exista lucruri ciudate despre acestea pe care inca nu le stim. Ar trebui sa te documentezi intens insa acesta pare sa fie pretul cand iti doresti sa servesti un vin sau o bere de calitate, indiferent in ce colt din lume te vei gasi.

Din punct de vedere al efectelor asupra starii si sanatatii vinul este declarat mai bun, berea se pare ca este responsabila chiar si cu cresterea in volum a abdomenului. In orice caz, consumul lor la nivel moderat nu are de ce sa iti faca rau. De altfel, mahmureala rezultata din consumul exagerat a unor astfel de produse are si denumiri ciudate in diferite colturi ale lumii. Asadar, fie este vorba de gura de lemn, de mieunat sau cap de dulgher, fie i se spune chiar si radacina de par.

Cat despre cum se trateaza durerea de cap si de regula mahmureala dupa consum prea mare de bere si/sau vin din nou exista variante diverse de la civilizatie la civilizatie. Poate fi vorba de varza grecilor precum avem si noi moarea si muraturile in general, poate fi vorba de cartofii prajiti sau de ce nu chiar si de cafeaua cu sare, varianta propusa de francezi.

Daca te vei gasi in randul localnicilor dintr-o anumita zona atunci ai dori sa tii cont de faptul ca unele sortimente sunt de-a dreptul ciudate. Nu stiu daca vei avea tupeu sa incerci insa e bine de stiut ca exista berea cu tarantule, cea fermentata un an cu soareci sau chiar si berea special destinata cainilor.

Si daca esti in cautare de gusturi noi ce zici de un vin numit Bitch? Dar cum suna Oops? Sunt denumiri de vin din lume si lista acelor nume ciudate nu se opreste aici; mai este si Fat Bastard sau chiar Le Vin de Merde.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *