Retelele sociale sunt o sursa de comunicare. Tine de noi prietenii cand cercuri comune de persoane aduna pe cei cu aceleasi interese, tine de legaturi ce se pastreaza in ciuda distantelor. Insa in egala masura mediul online poate fi un bun motiv de a-ti arata adevarata ta fata sau poate chiar o latura pe care nu  multi o stiu, poate nici tu.

Ai observat poate ca exista in lumea online o intreaga tipologie de oameni. Unii se amuza sau nu inse prefera sa comenteze la orice aparitie a unui status, banc sau fotografie. Este primul care isi da cu parerea despre un anumit aspect sau poate cel care starneste conversatii. Poate singura parte buna din aceasta situatie se refera la socializare sub diverse forme caci conform cercetatorilor un astfel de comportament se coreleaza cu cei care manifesta trasaturi narcisiste, psihopate si sadice. Si cu cat iti petrec mai mult timp online cu atat este mai accentuat un astfel de stil.

Se spune ca daca iti doresti sa superi pe cei din jur nu trebuie sa faci ceva anume, doar sa afisezi un zambet larg si sa te simti bine. In lumea in care traim se pare ca este cu atat mai rau sa vezi pe altul ca este fericit; il vei invidiat, vei descoperi ca tine de un aspect pe care tu nu ti-l permiti ca un lux pentru care ajungi sa invidiezi lumea. Astfel ca transpusa in lumea online o astfel de comportare aduce tipologia celor care se bucura sa comenteze orice postare. E ca si cand acestia se regasesc in lumea jocului, ca si cand te bucuri de ceea ce pateste un altul. Unii doresc doar sa se distreze, altii o iau in serios cand totul tine de invidie fata de ceea ce altii traiesc.

De

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *