Am inceput ca oameni sa fim din ce  in ce mai comozi, sau chiar din ce  in ce mai lenesi. Iar pentru unii dintre noi poate reprezenta o adevarata provocare sa deschidem un robinet pentru a se spala pe maini. De necrezut, nu? Ce e si mai de necrezut e faptul ca niste cercetatori s-au gandit deja la acest lucru si au inventat ceva care sa iti incurajeze comoditatea. Nu trebuie nici sa dechizi robinetul pemntru a te spala pe maini si nici sa folosesti un prosop dupa aceea.

Inventia poarta numele de Dyson Airblade Tap si garanteaza economia de timp, energie si chiar si apa. Nu trebuie decat sa iti pui mainile sub acel robinet si astfel senzorii iti vor detecta mainile, pornind mai apoi un jet subtire si puternic de apa, dupa care din acelasi robinet, si aici vine partea interesanta, va porni un jet de aer cald care va duce la uscarea mainilor tale la fel de rapid.

Daca acum acum 200 de ani cineva ar fi spus ca se  vor inventa lucruri care sa ne incurajeze lenea, ar fi fost considerat dus cu pluta.

Astazi insa, dispozitivul care te spala pe maini si  le usuca imediat este  vazut ca pe ceva absolut normal.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *