coverins-jocuriTe invata sa-ti administrezi timpul

Abilitatile de administrare a timpului le dobandim din jocuri, prin intermediul sarcinilor „Beat the time” pe care multe jocuri ni le introduc, in care trebuie sa invingem timpul unui alt jucator mai bun sau un timp prestabilit de scriptul jocului. Niciodata nu vrem ca, cronometrul sa indice numai zerouri, de aceea facem tot ceea ce ne sta in putere sa fim cei mai buni, si sa completam acea sarcina in cel mai eficient timp posibil. Dead Rising este in mod special bun la asta, intinzand timpul pe 3 zile din joc si adaugand evenimente specifice de timp. Aceste invataturi pot fi transformate in abilitati din viata reala.

Cu toate acestea, a 2-a lectie de administrare a timpului implica viata reala si gasirea timpului sa joci un joc video in programul nostru aglomerat. Intre timpul tau aglomerat, liber profesionism si sa fii casatorit, sa ai de asemeni si un caine, abia ai timp sa ramai singur pentru a te bucura de un joc.

Poti dobandi abilitati mai bune de organizare

Uitati-va in camera in jurul vostru si luati tot ceea ce este. Pun pariu ca multi dintre voi care obisnuiti sa jucati jocuri RPG in care aveti un spatiu limitat in rucsac, sunteti mult mai organizati in viata reala. Jocurile RPG ne invata ca pastrand lucrurile organizate, curate si sortate e mult mai bine decat sa tii totul la un loc amestecat.

De aceea de cand am inceput sa joc RPG-uri, sunt un barbat mult mai organizat, hainele le am impachetate in dulap, biroul imi este mult mai liber si mai aranjat, iar lucrurile de prin casa nu sunt aruncate de colo colo, ci sunt bine structurate. Acum, de cate ori vin grabit de la munca, pot cu usurinta sa gasesc hainele si lucrurile de care am nevoie.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *