Oamenii care se gandesc in mod constant la sex sunt mai predispusi sa isi umple mesajele lor cu cat mai multe emoticon-uri- sustine un nou studiu. Sondajul a fost realiat in Statele Unite pe 5600 de utilizatori care prefera dating-ul online, dezvaluindu-se ca emoticon-ul Winky este arma de alegere atat a femeilor, cat si a barbatilor, de a filtra pentru prima data. Intre timp, oamenii de stiinta au aflat ca cei care doresc sa isi ingroape dorintele sexuale utilizeaza foarte rar emoticon-uri dragute.

Analiza Match.com a descoperit ca intre 30 si 40% din utilizatorii care se gandesc la sex de cateva ori pe zi folosesc mai mult de un emoticon in fiecare mesaj text pe care il trimit. Un alt grup de participanti la acelasi studiu- care nu sunt atat de interesati de sex- cu varste cuprinse intre 18 si 70 de ani au sustinut ca folosesc in mod regulat emoticon-uri, insa nu in fiecare mesaj trimis. Persoanele „sfinte” care se gandesc la sex mai putin de o data pe luna au spus ca folosesc emoticon-uri foarte rar.

Cine foloseste emoticon-uri

Studiul a constatat ca aproape 53% dintre barbatii si femeile care utilizeaza emoticon-ul Winky, Smiley si Kiss se gandesc mai mult la sex, comparativ cu cei care nu folosesc atat de des emoji. Astfel, aceste emoticon-uri au fost utilizate de 41% dintre femeile care filtreaza, fata de 33% in cazul barbatilor. In mod surprinzator, mai multi barbati folosesc Kiss Emoji pentru a seduce o femeie. Insa, 39% dintre persoanele singure nu ar folosi niciodata emoticon-ul „sassy girl” pentru a filtra cu cineva.

Dr. Helen Fisher, antropolog la Universitatea Rutgers a declarat ca „utilizatorii de emoji nu numai ca isi doresc sa aiba parte de mai mult sex, acestia merg la mai multe intalniri si au de doua ori mai multe sanse de a se casatori. 62% din utilizatorii de emoticon-uri isi doresc sa se casatoreasca, comparativ cu 30% din oamenii care nu prea folosesc aceste fete”. De asemenea, studiul a mai descoperit ca utilizatorii de emoji au fost mai predispusi de a intretine relatii sexuale.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *