Femeilor sau celor care sunt preocupati de electrocasnice am o veste foarte buna sa va dau: va vorbesc astazi despre frigiderul minune, pentru ca mie una asa imi place sa il numesc. E vorba de frigiderul care are de toate pentru toti. La ce anume ma refer?

Ma refer la frigiderul inteligent LG care este echipat cu o întreaga gama de tehnologii smart. Prima dintre acestea este Smart Manager, ce face posibila transformarea frigiderul într-un sistem de gestionare completa a alimentelor. Ati putea folosi panoul LCD al frigiderului sau smartphone-ul pentru a vedea ce se este in interiorul acestuia fara a deschide usa. Prin intermediul functiei Freshness Tracker a tehnologiei Smart Manager, puteti totodata introduce diferite alimente si puteti verifica datele de expirare ale acestora. Mai mult, Smart Manager recomanda diferite feluri de mancare pe care le puteti gati în functie de ingredientele pe care le aveti in frigiderul propriu. Mai departe, reteta pe care o alegeti poate fi trimisa catre cuptorul inteligent LG.

Tehnologia Smart Acces va permite totodata verificarea situatiei electrocasnicelor LG prin intermediul smartphone-ului, indiferent unde va aflati. Astfel, în loc sa fiti nevoiti sa verificati o lista de cumparaturi, puteti foarte simplu sa utilizati o lista cu ceea ce se afla în figiderul vostru direct din supermarket prin intermediul telefoanelor cu iOS sau Android.

In acelasi timp, functia unica LG Health Manager  va recomanda retete individuale, precum si planuri alimentare zilnice si saptamanale pe baza profilului vostru personal. Varsta, sexul, greutatea si înaltimea voastra sunt folosite pentru a genera indexul BMI, informatie care este apoi utilizata pentru crearea unui plan alimentar potrivit.

In acelasi timp, frigiderul inteligent LG este pregatit pentru Smart Grid, adica poate regla automat temperatura si alte reglaje, contribuind la economisirea energiei. Frigiderul smart LG mai dispune si de functia Delay Defrost, care poate reduce consumul de energie în anumite perioade ale zilei.

Dupa toate acestea, daca va mai spun ca ati putea urmari programele TV preferate pe ecranul frigiderului, si sa va bucurati de fotografii, muzica, filme, calendare sau chiar sa verificati starea vremii pe ecranul frigiderului probabil nu m-ati crede. Dar chiar asa e. Dupa cum ziceam, acesta chiar e frigiderul minune care le are pe toate. Cat ar costa un asemenea frigider nu stiu. Si nici de unde ar putea fi achizitionat. Important e ca s-a inventat acest frigider si ca e gata pentru a putea fi cumparat.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *