Am devenit parca confuzi si  nu mai stim cand si ce am mancat. Desi totul ar trebui sa fie un ritual nu mai avem timp suficient pentru asta. Mancam rapid si pe fuga, mancam mai mult fast food si povestea nu are sa duca intr-un punct bun. Insa GoBe te ajuta sa iti monitorizezi stilul si sa iti imbunatatesti rutina.

Ce este GoBe

Realizata sub forma unei bratari si aducand usor cu stilul unui ceas GoBe colecteaza informatii despre ceea ce bei, despre ceea ce mananci. Cu ajutorul unui sezor inclus, situat in interiorul bratarii in cauza GoBe poate sa tina cont de masuratorile lichidelor pe care le consumi. Mai mult decat atat, sunt incluse si accelerometre care pot tine evidenta miscarilor pe care le faci. Ca si cand ai avea un ghid ce tine cont de regulile unei vieti sanatoase, de mancare, calorii, hidratare, dar si de efort fizic.

Toate informatiile ce vin de la GoBe se transmit cu ajutorul unei aplicatii ale telefoanelor inteligente prin Bluetooth, moment in care utilizatorul va avea sub forma unui grafic toate datele necesare care sa ii tina sub control pofta sau dupa caz sa il stimuleze sa bea apa mai multa. Pentru ca pe nivele de ingrijoare sa le spunem astfel aici iti vei interpreta starea propriului organism; daca spre exemplu conform stilului de alimentatie, staturii si altor detalii ar trebui sa consumi 10 pahare de apa pe zi GoBe va bifa pe rand unul cate unul. Iti arata si cum stai la nivelul de stres.

Creat de Healbe bratara inteligenta numtia GoBe se va lansa pe piata de profil cel mai probabil incepand cu luna iunie. Nu va costa mai mult de 190 de dolari si promite sa fie aliatul perfect pentru o viata sanatoasa.

De

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *