chromecast

Google tocmai a dezvaluit noua versiune de Chromecast, dispozitivul sau popular care iti permite sa vezi live filmulete video de pe internetul de pe telefon la TV, si Chromecast Audio, un dispozitiv care poate furnniza material audio cand se doreste. Noile dispozitive sunt disponibile incepand cu data de marti in 17 tari ale lumii pentru 35$ fiecare.

Chromecast dispune de un nou design circular si vine cu un cablu HDMI incorporat in acesta. Sprijina de asemenea si functionarea mai rapida a wifi-ului, ceea ce inseamna o calitate mai buna audio si video si mai putine intreruperi, sustine producatorul Google. Noul Chromecast Audio, arata cumva ca un fel de disc de inregistrare sau ca un vinil la care se asculta muzica pe timpuri.

Uite alte cateva detalii despre noile Chromecasturi de la Google:

  • Fast Play face ca functionarea sa fie si mai rapida. Google sustine faptul ca se reduce din timpul de incarcare al aplicatiilor pana la 80%.
  • Este mult mai simplu sa te joci jocuri pe telefon si sa le transmiti pe TV de asemenea. Este mai simplu si mai lin procesul pentru ca intreaga experienta este alimentata de catre telefonul tau.
  • Exista o noua aplicatie Chromecast, de asemenea. In sectiunea What’s On, poti vedea ceea ce este nou si in tendinte pe YouTube, jocurile care apar live pe ESPN, si mult mai multe lucruri decat atat. Este de asemenea foarte simplu sa vezi toate aplicatiile de pe telefon cum anume functioneaza cu ajutorul Chromecast introdus in aplicatie.
  • Tabul Noi Dispozitive din noua aplicatie Chromecast are acum si control de playback. Asadar, oricare dispozitiv cu retea wi-fi poate fi folosit ca telecomanda de control.
  • Sectiunea Mai multe Aplicatii din aplicatia Chormecast are un nou design. Exista recomandari pentru continutul pe care doresti sa il cauti.
  • Cautarea prin intermediul Chromecast a fost imbunatatita, de asemenea. Te poti folosi de cautarea vocala pentru un anumit show TV. Odata ce vei selecta emisiunea in cauza, iti va spune care platforma ce arata asta este disponibila.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *