GreenRank.ro

Daca manifesti interes fata de SEO, inseamna ca ii constientizezi importanta si ca iti doresti ca site-ul tau sa ocupe un loc fruntas in rezultatele Google. Atunci cand ai competitie pe nisa pe care te-ai specializat, din start trebuie sa cauti solutii pentru a te mentine in top. GreenRank.ro iti ofera cateva sfaturi utile in legatura cu SEO si factorii de importanta majorta pentru site-ul tau. Le gasesti in randurile de mai jos.

Importanta factorilor SEO si influenta lor asupra pozitiionarii in rezultatele Google

Un proces din ce in ce mai laborios, optimizarea site-ului presupune cunostinte stabile si este recomandat a fi realizata de experti in domeniu. Ca sa ajungi in topul rezultatelor si sa te mentii acolo, e necesar sa ai in vedere o implementare corecta de strategii SEO.

  • TOP 3 factori SEO de care depinde pozitionarea site-ului tau in paginile de rezultate Google

Link-urile sunt esentiale. Construirea unui profil puternic de link-uri este un proces de durata, insa care merita. Te intereseaza acestea intrucat accentul pus de Google pe ele, mai exact pe calitatea lor, este enorm. Desigur, este necesara atentie sporita si la continutul in care se regasesc, respectiv domeniile de pe care acestea vin, precum si paginile ce le contin si relevanta lor.

Referitor la domenii, te intereseaza ca numarul lor sa fie cat mai mare, acelasi lucru fiind valabil si in cazul autoritatii paginii. De acestea depinde valoarea link-urilor, care creste in masura in care ai backlink-uri pe DA si PA mari. Specialistii GreenRank.ro atrag atentia asupra lor pentru ca sunt toate detalii semnificative care dicteaza pozitionarile in motorul de cautare Google. Acestia recomanda si utilizarea unui metric specific, pentru a masura Domain Ratingul.

Valoarea link-urilor este specifica factorilor On-Page in mai mare masura decat celor ai domeniului. Ce inseamna asta? Te intereseaza mai mult autoritatea paginii ce contine link-ul decat cea a domeniului in cauza.

Continutul este de asemenea important. Site-ul tau trebuie sa tina cont de algoritmul legat de afisarea celor mai relevante rezultate pe care il are Google. Nu este suficient deci profilul de backlink-uri puternice, ci trebuie si continut calitativ. Cele doua merg mana in mana, nici una nici alta nu trebuie neglijate.

Ca sa beneficiezi mai usor de pe urma continutului, axeaza-te pe productia unuia calitativ pentru cuvintele cheie care prezinta o competitie usoara, precum si pe cuvintele de tip longtail. Este fara indoiala un factor de SEO On Page necesar, care te asigura de faptul ca Google il recepteaza si ca beneficiezi datorita acestuia de pozitionari satisfacatoare in paginile de rezultate.

RankBrain-ul este un alt factor SEO de importanta majora. Este vorba despre sistemul de inteligenta artificiala Google care ofera rezultate potrivite utilizatorilor. Realizeaza o actualizare automata si are in vedere intentia utilizatorilor in ceea ce priveste cautarile pe care le efectueaza.

Spre exemplu, cand utilizatorul se uita dupa un anumit obiect, dar tinde spre al treilea rezultat in defavoarea celui dintai, RankBrain va muta in prima pozitie continutul mai relevant.

GreenRank.ro subliniaza importanta acestor trei factori SEO majori, insa totodata doreste sa atraga atentia si asupra celorlalti, care de asemenea influenteaza pozitionarea site-ului in rezultatele Google. Afla mai multe despre acest subiect de la specialistii GreenRank.ro si ia masurile necesare pentru vizibilitatea site-ului tau.

De admin