bottled-water-vs-tap-waterSa bei doar apa imbuteliata

Incercand sa bei o sticla de apa ar putea sa te faca sa crezi ca ii faci bine corpului tau evitand apa de la robinet, dar aici nu este cazul. Apa imbuteliata nu contine fluorura si mai multi adulti sufera de lipsa de fluorura, ceea ce duce la stricarea dintilor. In loc de asta, umple-ti paharul cu apa purificata de un sistem de filtrare a apei care iti va mentine apa departe de impuritatile gasite des in apa de la robinet.

In timpul antrenamentelor faci doar cardio

Cea mai buna modalitate de a slabi este sa te tii de un antrenament cardio, dar daca faci doar cardio, corpul tau se va obisnui cu aceasta rutina si va incepe sa arda mai putina grasime ca rezultat. Schimba cateva din exercitiile tale cardio pentru un antrenament de circuit, ce implica sa faci cateva antrenamente de forta cu cateva momente de pauza intre miscari pentru a-ti mentine pulsul crescut in timp ce iti exerciti intregul corp, asigurandu-te ca vei arde majoritatea caloriilor. Integrarea antrenamentului de rezistenta in rutina ta va crea masa musculara si va arde mai multa grasime, chiar si atunci cand te odihnesti.

Supraincarcarea cu suplimente nutritionale

Cand vine vorba de minerale si vitamine, mai mult nu este intotdeauna mai bun. Oamenii iau adesea suplimente nutritionale fara sa inteleaga de ce au nevoie de ele defapt. Intrucat multe mancari sunt fortificate in zilele noastre, multi oameni nu au deficiente nutritionale majore. Exista efecte secundare serioase in a lua prea multe pastile, vitamina A intr-o doza prea mare este toxica pentru copil, vitamina C in doze prea mari cauzeaza probleme gastrointestinale, iar prea multa vitamina B6 cauzeaza leziuni ale nervilor. Grija principala a noastra ar trebui sa fie sa mancam mai mult mancare, decat sa luam suplimente medicale.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *