Sagetator

Horoscop: Sagetator

Zodia sagetator corespunde celor nascuti intre 22 noiembrie si 20 decembrie. Semnul acesta este unul pozitiv, masculin si are ca element definitoriu focul. Calitatea definitorie este flexibilitatea, fiind un semn mutabil.

Planeta guvernatoare este Jupiter. Mercur se ocupa de cariera profesionala si de dragoste, in timp ce Saturn este planeta castigurilor financiare. Planeta sanatatii si a muncii este planeta Venus, planeta casei si a familiei este Neptun, iar, Pluto, desi nu mai este planeta, se ocupa de spiritualitate.

Culorile reprezentative pentru zodie sunt albastrul si bleumarinul, iar piatra pretioasa este turcoazul. Ziua de joi este cea mai favorabila. Metalul caracteristic este cositorul.

Din punctul de vedere al calitatilor, sagetatorul este cinstit, generos si un vizionar innascut, cea mai mai mare dorinta a acestuia fiind largirea orizontului. Printre defectele acestuia se numara optimismul exagerat si generozitatea pe banii altora.

Sagetatorul are o compatibilitate foarte buna cu berbecul si leul, iar cea mai scazuta cu gemenii, fecioarele si pestii. Pe plan spiritual, se inregistreaza o compatibilitate foarte buna cu leul si scorpionul, iar pentru parteneriate, zodia gemeni. Din punct de vedere al proiectelor de creatie, compatibilitatea cea mai buna este cu berbecul. iar din punct de vedere financiar, nativul se intelege cel mai bine cu capricornii.

Sagetatorul este pus in corespondenta cu soldurile si pulpele, nativul zodiei fiind predispus la accidente sportive, sciatica si paralizii ale membrelor.

De ce iubim sagetatorul?

Nativii din zodia sagetator sunt optimisti, joviali, sociabili si sinceri. De asemenea, se remarca si alte trasaturi, precum energia, entuzismul si curajul. Sagetatorii sunt mari iubitori de aventura si de libertate. Acestuia ii place foarte mult sa petreaca timpul cu prietenii si sa petreaca.

Acestia sunt cea mai buna dovada a zicalei: „prietenul la nevoie se cunoaste”. O alta zicala care i se potriveste este cea care spune ca „ii sta bine cu drumul”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *