Pentru cei care nu isi pot stapani dorinta de shopping, pentru cei care cheltuie fara masura, pentru cei care incearca sa isi tina in frau cheltuielile iBag este solutia ideala. Este portofelul inteligent dedicat celor care au nevoie de un mai bun control al banilor. Include un GPS, senzori si un sistem de inchidere ce se transforma intr-un „seif” in adevaratul sens al cuvantului.

iBag, solutia de viitor

In varianta a pune banii la ciorap nu se mai aplica de vreme ce economiile pot fi tinute sub control cu ajutorul tehnologiei. Aparent simpla, o astfel de geanta, portofel sau gadget in egala masura te avertizeaza cand esti in preajma magazinelor preferate, cele care de altfel te duc spre pacatul risipei. Cu ajutorul led-ului si a GPS-ului pe care il include. Si daca nu esti convins ca te poate ajuta tinandu-te departe de tentatii vei fi surprins sa afli ca la  un moment dat iBag va refuza sa se deschida. Poate fi programat sa se inchida sigur si fara sansa. Poate de asemenea sa ia contact cu cel pe care il denumesti a fi „supraveghetorul” tau. In cazul domnisoarelor si a doamnelor care cheltuie fara masura la shopping ar putea fi o problema. Setat ca cineva sa raspunda pentru actiunile de acest gen o astfel de inventie pune la grea incercare statutul in relatie, cine este cel responsabil de alimentare a conturilor, de bani pe scurt.

In prima faza un prototip iBag exista totusi si in varianta pentru barbati si pana acum se rezuma la Australia. Conform sondajelor oamenii faca de la 3 sesiuni de cumparaturi inutile. Pentru a ajuta sa se scada nivelul datoriilor de pe cardurile de credit cercetatorii au dezvoltat iBag, cea care de altfel va deveni in scurt timp utilizata la scara larga. Cu un pret estimat la 130 de euro iBag nici nu costa atat de mult avand in vedere cum te poate salva de cheltuieli ce isi aduc o gaura in buget.

De

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *