Avem imaginea perfectiunii unei case primitoare si intr-un stil unic care sa ne faca sa ne simtim cu adevarat acasa. Insa dincolo de atentia pe care o vom acorda detaliilor conteaza ca acestea sa fie legate nu numai de estetic ci si de conceptele feng shui. Asta inseamna sa alegi culori si texturi care sa te ajute sa iti aduci energie mai buna in casa ta. Iata cateva dintre acestea:

  1. Evita canapeaua, fotoliul, scaunul rosu. Asta se coreleaza cu presiunea, cu tensiunea astfel ca vei intra intr-o transa ce nu te favorizeaza cand te vei aseza confortabil pe astfel de suprafete.
  2. Ai nevoie de surse de apa si nu numai pentru a favoriza energiile pozitive sa ti se alature. Insa sub nicio forma nu trebuie sa amesteci sursele si in principal conteaza spre exemplu ca in bucatarie sa nu asezi sursele in mod paralel.
  3. Patul trebuie pozitionat pe un perete solid astfel incat sa inspire nu numai incredere insa sa iti aduca linistea din stiinta ca ai totul stabil. Somnul iti va fi mai linistit si odihnitor in adevaratul sens al cuvantului.
  4. Se crede ca televizorul nu are ce cauta in camera in care te odihnesti. Asta o stim si in lumea moderna cand ne simtim incarcati si cand totul se rezuma la nevoia de odihna nu de viata sedentara. Principiile feng shui spun ca un astfel de aparat nu ar trebui sa existe acolo unde ne odihnim si mai mult decat atat sa fie acoperit cu ceva din plastic.
  5. Fara onglinzi in special in aproprierea patului. Pentru unii acestea sunt o forma de a crea iluzia unui spatiu mai mare, pentru altii inseamna o maniera prin care sa isi condimenteze viata personala, intima. Indiferent de aceste aspecte din punct de vedere feng shui se crede ca o oglinda aduce de fapt o a treia persoana in casa. Asta nu iti doresti cu siguranta.

De

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *