bebelus botez
bebelus botez

Ideile pentru crestinare si pentru botez pot fi destul de greu de gasit sau de avut mai ales undeva in imediata apropriere a zilei in care iti doresti ca acest lucru sa se intample. Acesta este un eveniment care se intampla doar o data in viata si printre primele frumoase evenimente din viata micutului tau. Uite cateva mici sfaturi si idei despre cum ai putea pune la punct un eveniment memorabil si minunat.

Botezurile traditionale ar trebui sa aiba loc chiar dupa nastere, cu ceva timp, insa in zilele noastre aceste reguli sunt mult mai flexibile. Isus Hristos insusi nu a fost botezat decat cand a implinit varsta de 30 de ani, insa majoritatea parintilor unui nou-nascut prefera o ceremonie oficiata in primele sase luni de la nasterea celui mic.

Ia aminte, acesta este un eveniment care se intampla doar o data in viata! Aceasta este una dintre cele mai importante taine din viata unui om si ar trebui sa fie sarbatorita ca atare. Alegerea unor culori usoare si pastel ar fi cheia pentru datul tonului de start in cadrul receptiei frumoasei petreceri.

Albul, bleul, rozul sau verdele menta ar putea fi niste alegeri stralucite in ceea ce priveste culorile ce pot face din aceasta urare de bun venit pe lume a copilului ceva foarte intim si minunat. Pastreaza lucrurile destul de simple. O multime de chestii pot fi pierdute din vedere daca incercam sa complicam tot planul pentru acest minunat eveniment.

Insa, nu trebuie sa uitam de cei care vor anima petrecerea de botez sau mai bine zis cele ce vor anima petrecerea, aici ursitoare bucuresti, care iti vor face aceasta petrecere unica si de poveste prin descanturile si binecuvantarile lor, dar si darurile, urarile lor de bine si de dansul lor magic in jurul copilului, exact ca in basme.

A pastra lucrurile simplu nu inseamna ca nu poti organiza o petrecere eleganta si stralucitoare pentru micutul tau. Niste ornamente si decoratiuni simple si traditionale pe care le poti folosi in locatia in care va avea loc petrecerea de botez, nu pot decat sa incante privirea prin simplitatea si rafinamentul lor, dar mai ales prin frumusete si eleganta.

O petrecere de botez reusita nu ar trebui sa fie doar despre invitati si despre cum ar putea acestia sa se simta mai bine, ci mai mult despre familia copilului si despre copilasul in sine. O locatie potrivita, acasa la parintii beblusului in cauza, la nasii acestuia sau intr-o gradina de vara sau parc pe timp de vreme frumoasa afara, pot face minuni si toata lumea se va simti mult mai in largul ei.

De

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *