Timpul reprezinta o adevarata provocare, iar cei care nu sunt pregatiti sa se schimbe si sa adopte schimbarea in viata lor sunt cei care mai au de lucrat pe partea socialului si psihologicului. In aceeasi masura, se impune un dress code, o tinuta pentru fiecare parte a zilei, pentru fiecare actiune sociala sau pentru fiecare eveniment. Depochic in Romania a adus o schimbare pentru miile de cliente multumite, oferindu-le rochii de seara sau rochii de cocktail la cele mai avantajoase preturi, pentru a arata impecabil indiferent de eveniment.

Cu ce este diferita o tinuta eleganta de una de club?

In primul rand, se pune mare accent pe ceea ce inseamna stil casual business si ceea ce inseamna un stil informal, semi formal sau inteligent de clasic. De exemplu, o tinuta clasica se poarta la birou, la un cocktail de afaceri sau la o petrecere formala in cadrul organizatiei. Diferit de acest stil este stilul informal, care se adopta in timpul liber, in petrecerile de la club, unde se pot purta rochii perfecte de club chiar si iarna (colectia exclusive Depochic), rochii mulate, din voal, catifea sau dantela.

Timpul liber si cel de relaxare impun accesorii si tinute care nu se aseamana cu tinuta de business, iar din orice garderoba a femeilor nu trebuie sa lipseasca o tinuta pentru afaceri, rochii de club sau piese vestimentare casual si sport. Feicare din aceste tinute pot fi purtate atat de adolescente, doamne, si chiar bunici. Totul este in alegerea unui tipar de accesorizat si personalizat in functie de costitutie, mediul de activitate si bineinteles, buget.

Femeile pot sa adopte o tinuta casual chiar si la serviciu, o tinuta care trebuie sa implice un blaizer, un tricou, o camasa sau un sacou nu prea sobru, dar care sa nu reflecte un stil vestimentar delasator. Pe de alta parte, stim cu totii ca in weekend e vremea distractiei, iar acele rochii de club de la Depochic nu trebuie sa lipseasca.

Comanda acum de pe Depochic.ro

Daca esti in pana de idei si nu stii ce rochie sau ce tinuta sa porti maine in club, atunci cu siguranta trebuie sa ai in vedere sa iti comanzi online o rochie de club, una eleganta sau orice alta rochie de seara. Ti se garanteaza livrarea in cel mai scurt timp, produse identice cu cele afisate pe site-ul magazinului si de altfel posibilitatea de a schimba marimea, fara costuri suplimentare. Nu e asa ca e mult mai simplu sa mergi la un club si sa faci fiori?

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *