www.proignis.ro

Incinerarea este procesul de trecere de la fiinta la nefiinta la mai multe culturi, dar odata ce a aparut crestinimismul, incinerarea nu a mai fost atat de folosita, dar inca se mai practica.  De exemplu, in Hong Kong aproximativ 83% din populatie alege sa fie incinerata. Alte tari unde mai predomina acest ritual mai sunt Singapore, Cehia, Elvetia, Marea Britanie.

In ce consta procedeul de incinerare 2019?

Acest ritual dureaza undeva la o ora sau chiar doua, iar temperatura la care arde atinge in jur de 1900 de grade Celsius. Arderea se face in cuptoare special amenajate in acest scop, iar cenusa rezultata este pastrata in mod normal de catre familie. Unii aleg sa o pastreze in urne, altii aleg sa o transforme si sa o puna in diferite piese sau bijuterii, cum sunt lantisoarele cu diamant sintetic. Insa mai sunt unele cazuri in care persoanele precizeaza inainte de trecerea la nefiinta ca doresc ca dupa procesul de incinerare 2019 sa le fie imprastiata cenusa.

Cand a aparut in Romania?

In aceasta parte de sud – est a Europei abia prin a doua jumatate a secolului a aparut si a fost sustinuta de catre doctori cunoscuti precum Gheorghe Vuia si Felix Iacob. Romania a fost prima tara din aceasta parte de Europa, deschizand un crematoriU cu ajutorul carora au fost sterse urmele cauzate de diferite actiuni de tip represiv.

Probabil nu stiai, insa se mai practica si folosirea de cenusa pe post de ingrasamant, pentru a ramane aproape de casele si locurile unde au crescut si au trait. Unii dintre cei decedati inainte sa moara precizeaza exact ce anume sa faca din cenusa lor. In Romania exista si servicii funerare care se ocupa cu procesul de incinerare 2019, pentru ca familia indurerata sa isi poate plange pierderea celui drag.

Care sunt recomandarile?

ProIgnis Crematoriu ofera servicii de incinerare umana si include toate activitatile pregatitoare. Activitatile ce tin de pregatire sunt realizate de catre un personal specializat in acest domeniu care are si un crematoriu propriu in apropiere de Municipiul Turda.

Toate serviciile funerare vor fi executate in conditii de siguranta, asa ca nu ai de ce sa iti faci griji legate de eventuale inconveniente. Pe langa operatiile pregatitoare, se vor oferi si servicii prin care urnele sa fie transportate la ultima destinatie.

Dar sa nu uitam de importanta religioasa a acestor servicii, asa ca cei de la compania ProIgnis au la dispozitia sufletelor indurerate o capela unde sa vina si sa isi exprime dorinte si sa vorbeasca cu ai lor. Este posibila chiar si realizarea de diamante memoriale, prin intermediul unor conexiuni cu firme partenere atent selectionate care sa iti ofere servicii de calitate.

Acelasi caz si in cazul urnelor funerare, tot asa sunt selectate cu mare atentie, fabricate de producatori cunoscuti care au experienta in spate. Modelele urnelor sunt speciale pentru a nu fi confundate cu alte vase. Sufletele celor dragi tie s-au ridicat la cer, insa cenusa lor trebuie sa fie pastrata intr-o urna de calitate si rezistenta.

De admin