panouri radiante
panouri radiante

Vara pare sa fie timpul potrivit pentru orice tip de investitie si de renovare a casei. Pentru ca deja este timpul sa te gandesti la confortul de care sa ai parte pe timp de iarna panourile radiante sunt cele care ar putea sa iti fie solutia. Asa cum vei gasi pe www.ecojoy.ro sistemul este unul inteligent si avantajos.

De ce ai alege panourile radiante

Intr-o forma eleganta si mai ales eficienta de a oferi caldura in incaperi panourile radiante sunt solutia moderna pe care sa te bazezi. Si daca la asta se adauga si costurile reduse insa si minimul posibil de deranj iti dai seama ca eforturile tale de fapt nu vor fi atat de mari pe cat credeai. Iata o lista de avantaje in ceea ce priveste acest sistem de incalzire prin panouri:

  • Consuma energie electrica insa sunt mai eficiente, mai sigure si mai convenabile in ceea ce priveste consumul. Acestea pot reduce din costuri pana la 20 sau chiar 50% din cheltuielile pe care le ai cu sistemul de incalzire.
  • Nu polueaza nici mediul si nici macar fonic. Parca nici nu iti vei da seama cand functioneaza doar ca vei simti caldura caci de zgomot nici nu se pune problema.
  • Se monteaza rapid, simplu, pe tavan sau pe perete. Spre deosebire de ceea ce inseamna un sistem de incalzire in stil clasic spre exemplu astfel de panouri nu au nevoie de autorizatii si de documente, de avize pentru a fi instalate astfel ca salvezi atat timp cat si buget pentru a ajunge cat mai repede la partea concreta de a le avea montante in locuinta ta.
  • Se incadreaza practic vorbind in orice tip de decor, au o suprafata izolata si nu se disting intr-un mod neplacut.
  • Au o durata de viata mare si vin la pachet cu garantii, ceea ce face ca pe termen lung investitia sa fie justificata si avantajoasa, din nou. Garantate pana la 10 ani acestea au o durata de viata chiar si dubla, 20-25 de ani.
  • Mentin un mediu sigur pentru sanatate. Din lista de puncte forte se numara si acest aspect, datorat emisiilor de ioni de argint. In plus, acelasi panouri sunt benefice si pentru misiunea de anti-mucegai, anti-praf, anti-umiditate si igrasie, probleme comune in case ce se cauzeaza unor serii de aspecte. Insa le poti combate pe toate o data ce iti instalezi panourile inteligente.
  • Sunt sigure si din punct de vedere al posibilelor accidente caci nu provoaca incendii, intoxicatii si asa mai departe.

De ce EcoJoy

Decizia de a monta panouri radiante ca si sistem unic sau complementar de incalzire a locuintei personale sau a oricarui spatiu industrial, comercial este clar urmata de dilema despre cine sa iti fie de ajutor in aceasta misiune. Pe www.ecojoy.ro vei gasi o diversitate de tipuri de panouri care sa se potriveasca cu nevoile tale. Mai mult decat atat, tot aici vei gasi si sistemul complex, un termostat cu care sa iti reglezi temperatura in incaperi in cel mai simplist mod si fara efort. Preturile sunt si ele avantajoase asa ca ai toate motivele sa te bazezi pe profesionisti.

De

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *