Multe din noi avem ne confruntam cu problema celulitei sau a vergeturilor. Numai ca oricat am incerca, parca nu reusim sa scapam in totalitate de aceasta. Specialistii sustin insa ca injectiile cu dioxid de carbon ar fi cea mai revolutionara inventie de la botox pana acum si ca ar avea efecte miraculoase.
Medicii spun ca aceste injectii au rolul de a dilata vasele de sange, imbunatatindu-se astfel circulatia sangelui si a oxigenului si stimulandu-se regenerarea celulelor epidermei.

Aceasta noua descoperire a specialistilor de la Universitatea din Siena, Italia a scos la iveala efectele remarcabile in reducerea stratului de grasime si au ajuns la concluzia ca injectiile cu dioxid de carbon sunt bune pentru diminuarea cearcanelor,eliminarea vergeturilor, ameliorarea celulitei si chiar si ar ajuta la eliminarea cicatricilor.

Aceste injectii se realizeaza cu ajutorul unor ace foarte fine si se administeaza sub piele o doza mica de dioxid de carbon in zona care are nevoie de ajutor. Astfel se stimuleaza organismul sa creeze noi vase de sange si sa oxigeneze astfel zona tratata.

Odata injectat, dioxidul de carbon patrunde foarte repede in tesuturile adiacente exercitandu-si actiunea. De obicei, medicii efectueaza un masaj usor in zona tratata pentru a-i permite sa intre mai usor si sa ajunga la celulele rosii din sange.

Cu toate acestea, specialistii sustin ca este o alimentatie sanatoasa si miscarea fizica, deoarece acestia sunt si vor fi aliatii de incredere in lupta impotriva celulitei si vergeturilor.

Asadar, specialistii inventeaza mereu lucruri noi pentru ca noi sa fim frumoase si sa aratam ca cele de pe podium. E nevoie doar de timp si rabdare pentru a ajunge la rezultatele dorite. Dar eu una zic ca mai e nevoie si de ambitie si noroc. Pentru ca exista femei in lumea asta care consuma o alimentatie nesanatoasa si nu au pic de celulita pentru ca asa sunt ele de la mama-natura.

Dar, din fericire, si noi cele cu celulita, dupa cum ati putut citi, putem scapa treptat de ea. Asa ca, vointa, dragele mele pentru a putea fi perfecte si pentru a fi frumoase fara celulita. Pentru a ne simti frumoase si speciale!

De admin