Fumatul este una din placerile vinovate care aduce dependenta. Cu o mare popularitate printre tineri la un  moment dat toti simt nevoia de a renunta insa nu este atat de usor. Este mai mult decat nevoia, obisnuinta caci determinarea trebuie sa fie baza. Crezi ca tigara electronica te poate ajuta?

Vine cu o serie de beneficii ce-i drept insa rezultatul nu este unul garantat. Fumezi oricand, oriunde, iti iei doza de nicotina care te-a facut dependent de tigari si o investitie initiala mai mare va compensa in timp cu suma echivalenta a pachetelor de tigari. Cum promite de fapt sa te ajute sa renunti la acest viciu? Cu un usor continut de nicotina componenta sa nu este  ca cea a unei tigari normale, nu degaja fum si acel miros specific ci doar aburi ceea ce face ca tu sa ai oarecum grija si de cei din jurul tau; stim ca fumatul pasiv este la fel de grav ca si fumatul in sine.

Pentru multi este ideea in sine, obisnuinta de a scoate o tigara din pachet si a se delecta intr-o pauza. Considerand un astfel de caz varianta electronica este exact ce-ti trebuie.  Unii o iau ca pe un experiment caci ce ai de pierdut pana la urma?

Insa tigara electronica vine si ea cu partile mai putin eficiente.  Multi spun ca tocmai avantajul de a fuma oriunde face ca ei sa devina dependenti de ea, poate la fel daca nu mai mult ca si tigara normala.  O inlocuiesc insa nu scapa de ea. Sub nici o forma recomandata ca fiind o varianta alternativa sanatoasa poate intr-o oarecare masura sa te ajute poate ca prim pas sa renunti sau sa reduci numaru de tigarete pe zi.

Intervine ca si punct final partea bugetului. Pretul reflecta calitatea fara doar si poate astfel ca o alta cauza pe care fumatorii o gasesc ca scuza este o calitate inferioara a acelei tigari electronice, o concetratie de nicotina care nu este de ajuns cu nevoia lor.

 

 

De

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *