Jane Fonda este actrita, scriitoare, activist politic, model si profesor de fitness american. Fonda este activista pentru mai multe cauze politice, una dintre cele mai notabile si controversate a fost opozitia ei fata de Razboiul din Vietnam. De asemenea, a potestat fata de Razboiul din Irak si violenta impotriva femeilor. S-a descris ca fiind liberala si feminista.

Starul in varsta de 77 de ani, a revenit pe meleagurile Hollywood-ului, cu un corp sexy si nou „tunat”.  „Imi place sa sprijin femeile mai tinere sa le fie mai putin frica de moarte. Am 77 de ani, dar sunt plina de tinerete. Am pasiune. Sunt curioasa. Am avut intotdeauna o multime de energie. Am un sold fals, un genunchi, si mai mult metal in mine decat o femeie bionica, insa inca pot face Pilates.”- declara Jane Fonda in mass-media.

„Sa te uiti la o persoana care are o varsta inaintata, este un lucru infricosator. Dar in momentul in care esti in „interiorul” acestei varste, nu mai este chiar asa infricosator. Este nevoie de maturitate pentru a intelege acest lucru, insa este si mai important sa iti dai seama ce trebuie sa faci, in fiecare zi, pentru a reduce acest aspect al batranetii. Eu, de exemplu, meditez. Si intodeauna dorm cate 8 ore pe noapte.”

Actrita Jane Fonda a spus recent ca este convinsa ca o buna parte dintre femeile care recurg la operatii estetice au fost victime ale unui abuz sexual, chiar daca ea insasi a trecut des pragul cabinetelor de chirurgie plastica.

Intr-un interviu recent, starul Hollywood, in varsta de 77 de ani, afirma ca operatiile estetice dau intr-adevar dependenta si sunt o consecinta a abuzului suferit la inceputul vietii. Aflata la o varsta la care cei mai multi oameni se plang de cat de grea e batranetea, Jane Fonda isi sfideaza boala nemiloasa care nu-i da pace si arata incredibil de bine.

De admin

Un comentariu la „Jane Fonda: „Operatiile estetice mi-au cumparat inca un deceniu de viata””

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *