lamaielamaie

Lamaia este acida si nu degeaba face parte din clasa de citrice. Cel putin asta spune legea naturii. Doar ca surprinzator, lamaia pentru stomac este chiar alcalina si indicata chiar si pentru arsuri. In combinatie cu sucul gastric se neutralizeaza aciditatea sa.

Surprinzator sau nu insa lamaia te poate ajuta in diverse munci, in misiuni de curatare. Iata cateva exemple de acest gen:

  1. Poate sa te ajute sa iti revii din controlul asupra cantitatii de sare. Un bun substitut este chiar ceea ce tine de acreala unei lamai.
  2. In bucatarie te ajuta cand vine vorba de curatarea vaselor de grasime sau chiar a legumelor. Pesticidele si urmele de prafuri cu care sunt tratate fructele si legume aduc si impun nevoia de a curata astfel de produse de asa maniera cat sa nu implice numai un dus rece la suprafata lor. Ori aciditatea unei lamai ajuta din acest punct de vedere.
  3. Umidificatorul poate fi si sursa pentru mirosul aerului dintr-o incepere. Din nou sucul de lamaie te ajuta, de data aceasta improspatand mirosul din intreaga incapere.
  4. Considerat a fi si util ierbicid lamaia este utila in a se folosi la anumite plante si ierburi cand se doreste a se ingriji solul, de a inlatura acele ierburi care afecteaza planta de mare interes.
  5. Pentru cele care isi cauta o solutie la indemana pentru curatarea unghiilor de mare folos este lamaia din nou. Sucul in sine de la lamaie poate curata unghiile cat sa inlature acea pelicula galbinicioasa care se formeaza din cauza lacurilor cel mai adesea.
  6. Si hainele se pot curata cu ajutorul sucului de lamaie. Lasat sa actioneze direct la zona cu probleme sucul de lamaie este cel care actioneaza in profunzimea unei tesaturi si ajuta la curatare completa.
  7. La acelasi capitol de haine si urmele de mucegai se indeparteaza cu ajutorul unei lamai.

De

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *