lambourghini asterionlambourghini asterion

Salonul Auto de la Paris anul acesta a adus se pare numeroase surprize. Desi masinile sunt in varianta de prototip nu este exclus ca acestea sa fie in viitor ceea ce investitorii isi vor dori sa detina si astfel sa se realizeze pe banda rulanta sau cel putin in numar destul de mare. La fel se intampla cu Lambourghini, varianta Asterion 910-4.

Denumirea sa nu este una intamplatoare caci numele sau vine din inspiratie greceasca si inseamna se pare stapanul stelelor. Ar putea fi acea masina care sa te poarte atat de departe tinand cont de puterea sa. Acel 4 inseamna tractiunea sa full, atat in fata cat si pe spate. Totodata se poate lega si de cele 4 ale sale motoare, din care 3 sunt electrice si unul pe benzina. Daca in mare parte se pare ca masina vine cu o putere cunoscuta si anume cu 600 de cai ai motorului de pe benzina de 5,2 litri, marele plus tine de celelalte trei care impreuna insumeaza cat 910, de unde si denumirea sa.

Ce este spectaculos la aceasta masina tine de puterea sa de a ajunge la suta in doar 3 secunde. Si are o putere de peste 300 km/h. Pentru a avea un consum moderat, caci afli cu stupoare ca este mai slab de 4 ori fata  de un Logan spre exemplu, pana la primii 80 km se foloseste de motoarele electrice si in plus nu se bazeaza pe toata tractiunea sa.

Nu in cele din urma impresioneaza cu ceea ce detine in interiorul sau si anume piele, ceasuri digitale integrate si nu in cele din urma tablete portabile. Practic aduce opulenta la un alt nivel desi masina in sine este una spectaculoasa. Ce sa crezi despre pretul sau? Nu exista inca ceva concret, avand in vedere ca totul a fost numai de pura prezentare insa la o asa masina cortect ar fi cam un million de euro.

 

De

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *