Unii dintre noi sunt fani ai tehnologiei si mai ales fani ai smartphone-urilor. Cei care suntem fani ai noilor telefoane mobile, asteptam cu nerabdare noi lansari in acest domeniu.

Pot sa spun ca Orange a dezvaluit ca va lansa pe piata locala trei noi smartphone-uri cu Android, pe numele lor Nivo, San Remo si respectiv, Lumo.

Informatia vine de la TheNext si nicidecum de la Orange Romania, cum ne-am fi asteptat cu totii.

Cele trei smartphone-uri vor functiona cu Android 4.1 si vor fi lansate in prima jumatate a acestui an (2013) pe trei piete europene unde vanzarile de device-uri sub brand propriu Orange merg foarte bine. Este vorba asadar de Romania, Slovacia si Spania.
Dintre cele trei smatphone-uri cel mai puternic este Orange Lumo. Acesta dispune de un ecran de 4,5 inci cu rezolutie de 960×540 pixeli,  are procesor Qualcomm MSM8930 dual-core la 1,2 GHz si o camera foto de 8 MP (filmare FullHD 1080p la 30fps). Totodata, smartphone-ul dispune si de o baterie de 2100 mAh, de o memorie interna de 4GB si slot de card microSD.

Prin urmare, nu ne ramane decat sa vedem cand anume apar pe piata aceste noi telefoane si atunci cand apar, daca este cazul, sa le achizitionam.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *