Va intrebati poate ce ne asteapta in anul 2013 la capitolul tehnologie? Ce ne asteapta oare? Incep prin a va spune ce inseamn CES.

CES, respectiv Consumer Electronics Show reprezinta cea mai mare expozitie high-tech din lume. In cadrul acesteia producatorii anunta aici cele mai noi gadgeturi ce vor fi lansate in cursul anului. Anul acesta, 2013, se zvoneste ca ar fi anul tabletelor. O fi asa sau nu? Cine stie?

Cei de la Asus au anuntat ca ar pute lansa o tableta mai ieftina, de pana in 99 de dolari, pentru utilizatorii sistemului de operare Android.
Producatorul Aasus munceste la o tableta cu ecran de 7 inci, un model numit ME172v, ce ar putea avea un slot de conectare de tip microSD.

Totodata si cei de la Acer au in dezvoltare o tableta tot de 99 dolari, daar nu se stie daca modelul va fi anuntat la CES sau mai tarziu, in cursul acestui an.
Despre Samsung se zvoneste ca  ar lansa o tableta cu ecran intre 10 si 12 inci. In acelasi timp, s-a mai zvonit ca Samsung este pe cale de a face un rebranding, dar nu se stie daca aceasta miscare de marketing vizeaza produsele Galaxy Tab sau Note.
Tot pe piata tabletelor se intoarce si firma LG. LG Electronics unul din cei mai importanti producatori de pe piata Tv si cea  monitoarelor LCD.  Acesta  renuntat la producerea de tablete dupa ce a lansat doar un produs. Asadar, aceasta expozitie high-tech va reprezenta un bun prilej pentru revenirea LG pe piata tabletelor.
Tab Times sustin ca LG ar putea lansa o tableta cu Windows 8 care se numeste Tab-Book H160. Tableta va avea un ecran de 11,6 inci si un procesor Intel Atom z2760 Clover Trail, cu memorie RAM de 2GB si spatiu de stocare de 64GB. Tastatura acestui model va fi detasabila.

In cadrul acestei expozitii, Apple a incetat sa mai participe de cativa ani si s-a concentrat pe propriul eveniment.

Asadar, asteptam cu totii cred aceste noi lansari si speram ca zvonurile sa fie adevarate.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *