Propunere in numele binelui. Asa ar putea sa sune ceea ce o noua lege propusa in Indonezia intentioneaza. Pe cat de amuzant pe atat de real noua lege este o intreaga controversa insa in numele femeilor o veste cum nu se poate mai buna.

Pentru ca s-a ajuns la concluzia ca infidelitatea barbatilor se datoreaza tentatiei cand banii sunt disponibili propunerea este ca pentru cei din sistemul bugetar sa primeasca salariile in conturile sotiilor. Astfel tentatia nu va exista, intr-un plan plersonal de a sprijini total institutia casatoriei infidelitatea sa nu existe. Se pare insa ca cei inventivi cu privire la o astfel de lege nu s–au gandit ca poate sotiile vor fi cele care vor insela.

Desi adevarat, aceasta lege vine in numele voluntariatului se pare totusi ca avand libera alegere peste 90% din barbati sunt de acord. Intervine insa ideea ca nu vor sa supere sotiile si sa se considere ca au ceva de ascuns. Cat de amuzant poate asta sa sune? Caci o casnicie nu poti sa o tii fortat, o relatie conjugala nu trebuie sa depinda de elementul controlului. A insela nu vine numai cu oportunitatea in acest sens si banii ca sa isi permita ci vine pur si simplu din cerintele si dorintele barbatului. Cum poate o lege sa alnuleze asa ceva?

Insa se pare o baza reala a existat pentru ca o astfel de „lege a infidelitatii” sa apara. Oficialii spun ca numeroasele reclamatii venite din partea sotiilor stau la baza a ceea ce s-a gandit a fi o solutie. Credem insa ca intr-o oarecare institutie a avut loc un complot in grup, cand functionarii pur si simplu au mintit la indigo si revoltate ca nu au putut sa ii dea in vileag sotiile au intentionat sa isi arate nevoia de a domina ca si statut. O amanta nu se compara cu o sotie pana la urma…

 

De

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *