locuri scumpe
locuri scumpe

Suntem bogati in varii feluri insa cu siguranta ca partea materiala este cea care guverneaza si dicteaza totul. Desi in ultimii ani criza a lovit toate domeniile si toate statele au inceput sa simta cu li se scartaie treaba lucrurile nu sunt atat de grave pe cat par.

O mare surpriza in randul celor mai scumpe locuri din lume vine de la Macau, locul in care s-au inregistrat venituri exorbitant de mari, chiar si mai mari fata de Las Vegas. Este astfel destinatia cu numarul 1 intr-un top al locurilor ideale pentru jocuri de noroc. Asta o demonstreaza cifrele, veniturile de 45 de miliarde de dolari inregistrate anul trecut, in timp ce celebrul Las Vegas a avut doar 6,5 miliarde.

Macau se afla in prezent pe pozitia 4 in topul celor mai scumpe locatii din lume potrivit PIB-ului. Asa a reusit sa invinga Elvetia. Ce-i drept nici Elvetia nu se tine prea rau, cu o urcare de venituri fata de alti ani, desi prea mica totusi mentinuta in urcare si nu in sens invers. Dar exista si o parte mai putin placuta pentru Macau caci se pare datorita sau de ce nu din cauza faptului ca marea majoritate si-a indreptat atentia catre Campionatul mondial de fotbal la Brazilia industria jocurilor de noroc a avut un declin in defavoarea pariurilor sportive.

Potrivit specialistilor topul din acest punct de vedere inseamna o clasare de genul:

1. Luxemburg, cu 111.162 dolari.

2. Norvegia vine din spate cu  100.819 dolari

3. Qatar se mandreste cu 93.352 dolari

4. Macau are estimarea la 91.376 dolari

5. Elvetia detronata cu o pozitie vine cu  80.528 dolari

6. Australia are 67.468 dolari

7. Danemarca are si ea 58.930 dolari

8. Suedia detine 58.164 dolari

9. Singapore vine cu  55.182 dolari

10. SUA este pe un ultim loc in top 10, cu 53.143 dolari

 

 

De

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *