pictura pe numere de la pictorul fericit

Întotdeauna avem nevoie de un timp special alături de familia noastră. Un timp în care să ne bucurăm unul de celălalt, să petrecem timp de calitate, făcând anumite activități care ne relaxează și ne apropie mai mult, în care să comunicăm mai mult și, de ce nu, să fim mai fericiți. Timpul este foarte scurt și trebuie să trăim fiecare moment la maxim. Iar în ceea ce privește copiii, bucuria lor sunt părinții și își doresc să petreacă cât mai mult timp în prezența celor mici. Caută joacă și abia așteaptă să le mai arate părinților ce au mai inventat, ce au mai colorat sau desenat, cât timp ei au fost la muncă.

Ba mai mult, sunt în culmea fericirii atunci când adulții intră în mintea lor și se joacă împreună, fie pictând, desenând sau imitând anumite personaje.

Aceste momente pot crea magie într-o familie, unde cei mici se simt iubiți, protejați și fericiți. Chiar dacă tehnologia este acum la îndemâna oricui, gadgeturile și smartphone-urile captează atenția multora, mai ales în rândul copiilor, aceste lucruri de cele mai multe ori dăunează, pentru că acea conexiune dintre membri se rupe.

Astfel că, pentru a-i distrage pe cei mici de la tehnologie, părinții caută noi activități interesante, pe care le pot practica împreună.

Momente pline de culoare cu Pictorul Fericit

O activitate interactivă și interesantă este pictura pe numere de la Pictorul Fericit. Magazinul vine cu o gamă variată de produse atât pentru copii, cât și pentru adulți, menite să ne ofere momente pline de culoare, magie și creativitate.

Găsim la Pictorul Fericit picturi pe numere pe diferite teme precum orașe, clădiri, flori, animale, peisaje, pentru el/ea, religioase, tablouri celebre și multe altele.

Sunt modele inedite, pline de culoare de unde cei interesați pot alege ceea ce le place, realizând astfel un tablou demn de pus în ramă.

Și nu este nevoie de talent, pentru că aceste picturi pe numere au diferite grade de dificultate, însă toate pot fi realizate. Poți da click aici pentru mai multe detalii cu privire la cum poți realiza un tablou pas cu pas.

Pictura pe numere este o activitate care poate fi realizată de întreaga familie, de la mic la mare. Pentru mai multe detalii, cât și pentru a vedea gama de produse, accesează site-ul pictorulfericit.ro.

Date de contact:

Str. Mărășești, nr. 18, et. 1, cam. 2

Suceava, România

contact@pictorulfericit.ro

0754 459 540

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *