manichiura gelmanichiura gel

lampa UV portabila este necesara in tot procesul de realizare a unghiilor cu gel. Un astfel de aparat este indispensabil in fixarea unghiilor cu gel pentru a fi „functionale”. Dar nu este singurul lucru la care sa te gandesti ca ai avea nevoie in misiunea de proiectie si executie a unghiilor cu gel. Pentru a fi un profesionist si a lucra ca atare ai nevoie de o serie de unelte si nu in ultimul rand de talent.

Pasi de realizare a unghiilor cu gel

In primul rand se incepe cu ceea ce inseamna partea de ingrijire a unghiilor. Cu alte cuvinte se mizeaza pe refacerea unei manichiuri ca si baza. Asta inseamna stilizarea cuticulelor, curatarea unghiilor precum si definirea lor ca si forma. Abia apoi, de la marimea potrivita se incepe cu partea de montaj a unghiilor cu gel.

De regula se folosesc trei straturi de gel ce se aplica pe unghie, dupa care se usuca cu ajutorul unei lampe speciale, cu UV. Se aplica cate un strat subtire si se asteapta ca acesta sa se usuce, evitand insa a se aplica direct pe ceea ce inseamna cuticula – asta va duce la ridicarea unghiei.

Se evita a se atinge unghiile pe perioada cat gelul trebuie sa se usuce. De asemenea, se mentine timpul corect de stat sub lampa UV, pentru a duce la bun sfarsit ceea ce tine de uscarea completa. Desi in teorie pare sa nu fie ceva greoi implica atentie si nu numai. Nu degeaba exista pana si cursuri de asa natura cat sa invete tot ce tine de acest aspect.

Aplicarea unghiilor cu gel se completeaza mai apoi cu partea clasica sa spunem, cea de realizare a unui design anume pe unghii. Desi se aseamana perfect cu manichiura clasica in cazul unghiilor cu gel se pare ca sunt mai multe sanse de a realiza un model mai complex. Acum unghia este mai lunga si permite o mai mare vizibilitate in ceea ce priveste un model anume.

Orice lac, de orice culoare combinat intr-un design al unghiilor inseamna si el o alegere cu gust. Avand in vedere complexitatea acestui caz, este de la sine inteles ca unghiile cu gel sunt o alegere pe masura si sunt preferate mai ales pentru stilul deosebit cu care se impun. De la lampa UV pana la tipsuri, geluri de orice fel si lacuri realizarea unei manichiuri de asa natura reprezinta se pare un model din ce in ce mai apreciat. Asa ca un curs de acest fel este tot mai preferat de cele care speculeaza piata si intuiesc ca vor putea face cariera din asta.

Desigur, poti fi si simpla amatoare, cea care isi realizeaza unghiile cu gel acasa. Insa chiar si asa nu ar trebui sa faci rabat de calitate ci ar trebui sa te folosesti de acele produse special destinate acestei misiuni, avand in vedere mai ales dorinta ca astfel de unghii sa fie rezistente si pe termen lung. Una peste alta, manichiura cu gel reprezinta solutia moderna prin care femeile reusesc, ca un truc, sa aiba unghii impecabile.

De

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *