Femeile au mereu in vedere mereu orice oportunitate pentru a se mentine in forma. Specialistii spun ca pana si curatenia in casa este o modalitate de arde calorii. Dintr-un strict necesar apare si posibilitatea de a inlocui timpul petrecut la sala. Si daca si goana dupa cadouri este la fel de benefica cat de fericita poate fi o femeie?

Cercetatorii din Marea Britanie au realizat un studiu pe aceasta tema si au ajuns la concluzia ca goana dupa cadourile de Craciun este o activitate ce poate sa arda pana la  1.572 de calorii. Asta inseamna destul de mult si desigur mai mult decat bine avand in vedere ca se imbina utilul cu placutul. Se coreleaza cu agitatia din magazine, cu programul incarcat care uneori te pune pe fuga la propriu.

Mai mult decat atat, se pare ca media este de 32 de kilometri parcursi in aceeasi misiune de a cumpara toate cadourile celor dragi. O performanta pe care in alte circumstante nu ai dori sa o atingi din varii motive. Insa exact cand nu te astepti atunci vine si surpriza. Un punct in plus din acest punct de vedere insa ce ne facem cu kilogramele acumulate dupa sarbatori? Sa slabesti inainte pentru ca ulterior sa nu se observe atat de mult daca te ingrasi este o posibilitate. Asta in conditiile in care specialistii spun ca o persoana are nevoie in medie de 4 luni pentru a ajunge la greutatea normala dupa perioada de sarbatori. De ce se intampla asta? Pentru ca ajungem sa consumam dublul de calorii decat este indicat si de decat in mod obisnuit o facem.

Stim ca o placere vinovata  in ceea ce le priveste pe femei este shoppingul si acum cu un ultim studiu care sa spuna clar ca prin goana de la shopping se pot pierde calorii bucuria este cu atat mai mare.

 

De

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *