Cu cat este de avansata tehnologia si cu cat de mult ajuta stiinta in zilele noastre inca sunt aspecte ce nu si-au gasit o solutionare. Din sirul de aspecte ce inca nu si-au gasit o explicatie afla despre:

  • Zumzetul de joasa frecventa. Pe care de altfel nu toata lumea il aude si numai o persoana din 20 poate fi deranjata de el. Ramane un mister din acest punct de vedere si pana la o explicatie clara a acestui fenomen oamenii tind sa puna totul pe seama zgomotelor industriale sau de la mare departare, poate chiar a unor valuri care se sparg la mal.
  • Ploile cu materii organice. Desi au tot existat povesti despre asta nu exista o explicatie stiintifica. Inca se fac presupuneri despre ploile cu larve sau chiar cu broaste. Una din posbilitati ar fi chiar vantul foarte puternic care ar ridica animalele in aer si astfel s-ar crede ca ajung sa cada ca din cer. Pe aceeasi lungime de unda ar putea fi explicatia tornadelor.
  • Misterul de la Valea Mortii. In California un lac secat este de o splendoare aparte si mai mult decat atat aici se petrec aspecte misterioase. Aparent niste pietre acestea se misca la propriu. Inca nu exista o explicatie despre acest lucru desi unii cred ca cel  mai viabil ar fi sa puna totul pe seama conditiilor de mediu insa in special pe seama vantului.

In timp ce alte fenomene de acest gen s-au tot petrecut de-a lungul timpului stiinta sau cercetarile ulterioare nu au reusit sa explice totul in amanunt. Pana la urma cu forta naturii si aparent modul in care se reinventeaza nu te pui. Caci altfel nu ai cum sa explici luminile ce vin parca sa prevesteasca cutremurele. De asemenea fulgerele globulare sunt si ele de o raritate aparte.

De

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *