„Sa se insele unul pe altul. Asta numeste lumea romantism”, a spus Oscal Wilde, unul dintre cei mai mari scriitori la scara modial atunci cand a fost intrebat despre inselat. Fie ca ti s-a stins flacara iubirii sau pur si simplu nu esti satisfacut de modul cum merg lucrurile sau oricare ar fi raspunsul din spatele inselatului, ma intriga si pe mine de ce iubirea dispare incet, incet. Cu toate ca este foarte convenabil sa dai vina pe celalalt si sa joci jocul „blamarii”, adevarul este ca nimeni nu poate sa spuna cu exactitate care este cauza infidelitatii. A alege intre diavol si marea albastra si adanca, va viza eventual pe oricare dintre noi, aceasta fiind cea mai cruda dintre realitatile unei relatii. In continuare vom vorbi despre unele mituri legate despre inselat.

Barbatii inseala mai mult decat femeile – Adevarul este ca amandoi inseala in egala masura. Fetele sunt la fel de zgomotoase si la fel de „suparate” atunci cand vine vorba despre bunastarea lor sexuala si sentimentala la fel ca si barbatii.

Inselatul tine doar de dorinta fizica – Exista aspecte fizice, spirituale si psihologice atunci cand vine vorba de inselat. Ideea este ca, daca nu esti satisfacut in unul din aceste trei domenii, vei ajunge eventual la inselat.

Toate infidelitatile rezulta in despartiri si divorturi – Majoritatea cuplurilor rezista, in ciuda acestui lucru. Suntem facuti in asa fel incat sa fim diferiti, nu-i asa? Deci este de asteptat ca unele lucruri sa se intample intre doi oameni.

In casatoriile fericite nu se inseala – Un studiu a aratat ca aproximativ 50 % dintre barbatii si 40 % dintr-o casatorie fericita, au recunoscut ca au inselat.

Cine a inselat o data va insela de mai multe ori – Nu neaparat, insa in majoritatea cazurilor acest mit este adevarat. Daca ai luat la cunostiinta despre aceste escapade ale partenerului, atunci de ce mai esti cu el?

 

De

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *