Urmand cursul trendurilor de pe piata modernul este interpretat in varii moduri. Insa lansand partea de stil se pare ca tot ceea ce este extravagant este egal si cu o placere deosebita pentru purtator, dupa caz consumator. Si daca te-ai astepta la articole vestimentare urmatorul top iti va schimba perceptia si te va uimi:

  1. Tigarile in foita de aur. Da, exista si asa ceva. Dupa seria de telefoane placate cu aur, tacamuri, articole vestimentare a venit si randul fumatorilor sa se bucure de opulenta aurului. Un celebru site a lansat ofertele pentru acestea si se pare ca nu duce lipsa de clienti. Denumite simbolic si sugestiv “shine papers” tigarile invelite frumos in foita de aur se bucura de prestigiul aurului de 24 de carate. 65 de dolari este suma unui pachet si se pare ca nu oricine le consuma. Trendul se pare are in vizor desigur pe cei cu un venit considerabil, dar in special pentru cei din lumea hip hop. Ce-i drept nu exista certificari, studii despre ceea ce inseamna consumul de tigari de asa natura. Se poate ca foita de aur ca si invelis sa afecteze sau nu cert este ca opulenta la general vorbind este net superioara.
  2. Hartia imprimata. Desigur nu este nimic nou in asta insa cand se refera la bani sau la chipuri imprimate devine o aroganta de zile mari. Si totusi daca esti dispus sa platesti net superior doar pentru o rola de hartie comandata special pentru tine vei trece peste acest aspect.
  3. Sutienul mai mult decat scump. Si la propriu si la figurat, realizat in intregime din aur se evalueaza la milioane de dolari. Facut de dragul artei sau nu numai chiar si daca ar exista o fericita posesoare acest lucru numai ea si mandria ei vor sti.

Practic aproape orice idee nebuna poate deveni o realitate.

De

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *