bec cu ledbec cu led

In zilele moderne pe care le traim avem parte de tot felul de gadget-uri si nu numai care sa ne usureze viata. La o singura apasare de buton ajungi sa iti controlezi practic intreaga casa. Nu atat de avansat la acest capitol insa clar ceea ce te scuteste de bani la factura un bec cu led este cel care merita ales in defavoarea unui bec clasic. 

Avantajele ce poti sa le ai cand vine vorba de becurile cu led iti amintesc si iti demonstreaza inca o data, daca mai era necesar, ca in varianta moderna ai pe ce sa te bazezi cand vine vorba de dorinta de a economisi bani. Un simplu test intr-o nota comparativa arata ca un bec cu led fata de cel traditional ajunge sa consume chiar si cu 10% mai putin. Asta inseamna din start sa iti reduci consumul de energie.

Vei crede probabil ca vin cu un minus totusi caci nu se poate sa se incline balanta atat de tare doar in ceea ce priveste becurile cu led. De fapt nu trebuie sa faci un compromis de genul unei lumini mai scazute in intensitate ca si pana acum. De fapt vei avea parte de o lumina puternica de asemenea insa o formula imbunatatita ce se demonstreaza astfel la fiecare pas.

Stiai ca becurile traditionale au in compozitia lor mercur? Nu la fel se intampla cand vine vorba de cele de tip led. Si chiar daca ai crede ca nu te afecteaza in mod direct te inseli caci o data ce natura, mediul inconjurator are de suferit tu vei avea parte de aceeasi „soarta”. Ca o convingere a faptului ca avem alternativa si inca una mai buna Comisia Europeana urmeaza sa decida scoaterea completa de pe piata a becurilor care contin substante periculoase si anume a becurilor pe care le folosim de zi cu zi. Asta in favoarea becurilor cu led care oricum sunt net superioare  in orice detaliu.

Secretul din interiorul becurilor cu led consta in faptul ca vor consuma prin dioda lor cu 90% mai putin curent decat o fac becurile clasice cu filament. Si la asta se adauga si faptul ca au o durata de viata mai mare. Daca e sa ne luam dupa ceea ce spun producatorii exista ani de viata a unui astfel de led deci se doreste a fi si o investitie de durata si satisfacatoare si din acest punct de vedere.

Trebuie sa iti schimbi tot iluminatul casei? Cu referire stricta la becuri ar fi cazul. Insa partea si mai buna este ca vei gasi o varietate de tipuri care sa se potriveasca nevoilor tale, in functie de locul ales pentru functionare si se vor potrivi oricarui tip de corp de iluminat pe care il detii. Nu trebuie sa schimbi stilul casei doar pentru aceste becuri. Insa cu siguranta ca iti vei dori un bec calitativ care sa puna si mai mult in valoare stilul, designul casei. Ei bine vei gasi si astfel de becuri cu led.

De

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *