Daca cercetatorii au ajuns la concluzii de genul dragostea ingrasa se pare ca exista o corelatie intre comoditate si momentul in care ne gasim un partener stabil. Ai putea spune ca in numele dragostei accepti ca cel de langa tine sa fie mai putin ingrijit, in ideea ca il iubesti in substrat, cu sau fara riduri. Un studiu realizat in randul barbatilor arata momentul in care acestia gasesc un interes din ce in ce mai scazut pentru aspectul fizic.

Ca o medie facuta pentru barbati la 26 de luni dupa casatorie manifesta un grad scazut de interes pentru felul in care arata. Insa in egala masura se pare ca o treime din femei ajung in acelasi punct. Mai exact 7 din 10 barbati spun ca nu au preocupari de genul tipului de mancare pe care il consuma. Si desi real 50% dintre acestia nu se considera mandri de aspectul fizic constientizarea acestei probleme nu duce la prea multe schimbari.

O treime din cei chestionati in acest sens, si numarul a fost in jusr de 2000 de barbati, spune ca situatia este una normala ca dupa momentul in care isi gasesc un partener de viata sa renunte la griji de genul ridurilor, a modului de a se imbraca sau de felul in care arata. Ce mai conteaza burtica rotunjita etalata sau faptul ca straturile de grasime se observa peste tot?

Care sa fie motivele pentru care barbatii renunta sa mai aiba grija de propria persoana? Raspunsurile difera insa pe primul loc se afla comoditatea. Te accepta asa cum esti deci de ce ai investi timp si nu numai in a arata mai bine? In plus ca tot vorbeam de investitie se considera ca a se pastra in forma si din punct de vedere vestimentar la moda implica timp si bani si prea mult angajament. Doar sunt alte lucruri mai importante ca si iesitul la o bere. Insa si femeile sunt aproape de acest subiect. Nu sunt ele suspicioase cand barbatul este prea dichisit?

De

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *