afaceri
afaceri

Daca sunteti antreprenor, cu siguranta ati auzit de mii de motive pentru care afacerea nu merge, fie ca este prea riscant, fie ca puteti intra in datorii sau veti pierde viata sociala, incat lista poate continua. Dar cu toate aceste incertitudini, lumea inca este atrasa de pornirea unei afaceri de la temelie, astfel incat din ce in ce mai multe persoane au lua cu asalt cozile de la Registrul Comertului pentru a-si incepe propria afacere.

Motive pentru a-ti incepe propria afacere

  1. Beneficiezi de mai mult timp liber, desi initial vei lucra mai multe ore pentru mai putina remuneratie. Dar daca o faci corect, incepi sa iti stapanesti bine programul si libertatea incat vei fi un antreprenor minunat.
  2. Ai mereu o poveste de spus incat ti se va parea mai interesant sa spui cum ai semnat un contract sau cum ai indeplinit cele mai grele sarcini.
  3. Pentru antreprenori intotdeauna vor exista acele avantaje fiscale, incat vor avea intotdeauna de castigat. Spre exemplu sunt scutiti de impozitul pe profit acele firme care isi doneaza 2% din profit unor organizatii de caritate. De asemenea pot beneficia de stimulente guvernamentale acei antreprenori care nu au mai derulat activitati economice.
  4. Mandrie. Cand construiesti o afacere de succes este un sentiment minunat, incat vei fi mereu complimentat pentru efortul pe care l-ai depus si vei fi apreciat pentru curajul de care dai dovada.
  5. Vei avea oricand stabilitatea locului de munca, incat nu vei putea fi concediat sau trimis in somaj. Acesta este avantajul de a fi propriul tau sef, incat tu decizi cat vei lucra.
  6. Vei fi intotdeauna mentor pentru cineva, fiind una dintre cele mai placute experiente din viata ta, dandu-ti acel sentiment de satisfactie ca studiile si experienta ta nu sunt in van.
  7. Dobandesti abilitati in domenii diverse de la SEO, social media, PR, IT sau marketing, abilitati care isi vor echilibra activitatea economica a propriei tale afaceri. In timp, aceste abilitati pot fi puse in practica si vor fi de nepretuit pe tot parcursul vietii.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *