natura
natura

Nimic nu poate fi mai relaxant decat sa stai pe o patura pe un deal si sa admini cum norii se joaca si formeaza cele mai fascinante forme, felul in care acestia se misca si mai mult de atat, starea de visare in care te transpun.

Poate ca este un lucru cat se poate de real sa ne bucuram de cele mai placute elemente care ne sunt oferite in mod gratuit de lume si de natura, pentru care merita sa gasim cateva motive sa iubim ceea ce nu a fost creat de mana omului.

De ce iubim natura?

In primul rand, iubim natura pentru ca este cat se poate de autentica, de reala si de aproape de scenele pictate in cele mai celebre tablouri. Apoi se pare ca natura ajuta la imbunatatirea ritmului cardiac, prin toate eforturile si miscarile pe care le facem atunci cand suntem in natura. Faptul ca ne luam un timp sa urcam la pas marunt un deal sau o portiune de munte inseamna foarte mult pentru sanatatea si respiratia noastra, pentru ca in acest ritm ne cream propriul nostru principiu de a respira.

Daca vrei sa nu stai singur si sa te uiti la cer, atunci ia cu tine un frate sau o sora, sau pe cei mai buni prieteni si asigurati-va ca impreuna veti pune la cale un picnic cat se poate de simplu, dar cat se poate de bogat in zambete, jocuri si amintiri.

Cei mai multi psihologi sunt de acord cu ideea ca natura vindeca simptomele de depresie, incat se pare ca are un efect miraculos sa stai si sa te gandesti la toate problemele care te apasa si pentru care nu gasesti nici o solutie. Este bine sa admiri cat se poate de mult apusul soarelui sau rasaritul acestuia, pentru a-ti crea o stare de liniste interioara.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *