Coffitivity- asa se numeste o aplicatie moderna care desi pare banala are se pare un substrat interesant. Imagineaza-ti tineri cu potential si cei care isi doresc sa revolutioneze piata, tineri care urmeaza trendul de sezon si vin cu ceva nou de fiecare data. In acest caz tinerii cu pricina s-au gandit la o varianta ideala pentru a munci, a fi productiv insa si creativ in egala masura.

Ce este Coffitivity

Aplicatia in cauza este cea care imita toate sunetele dintr-o cafenea, cea care parca te face sa fii din acea poveste. Cum intra cineva, cum se discuta pe fundal si efectiv cum se desfasoara activitatea sonora dintr-o cafenea inseamna sunetele reproduse prin aceasta aplicatie.

De ce o cafenea. Va fi poate printre primele intrebari. Studiind cazul s-a ajuns la concluzia ca oamenii sunt productivi cand lucreaza intr-un mediu de asa natura. Ajung sa fie mai creativi si inspirati de locatia in sine insa si de placerea de timp liber de care au parte. Asta inseamna sa savureze o cafea, sa admire peisajul si freamatul celor care trec pragul unui local de asa natura. Si daca te vei gandi cum sa reusesti sa mai si muncesti cand esti atras de tot ceea ce te inconjoara de fapt se crede ca tocmai aici este cheia; alternand momentele de liniste cu cele de zgomot si activitate a celor din jur suntem echilibrati in ceea ce priveste ritmul de munca.

Pana la urma indiferent de cum privim situatia admitem fara doar si poate ca a schimba cursul obisnuit de munca este ceea ce ne garanteaza un mare plus al muncii depuse. Si in afara biroului cu totii ne-am dori sa lucram cat mai mult posibil. Asa ca, in lipsa unei posibilitati de asa natura, aplicatia Coffitivity te pacaleste insa te face si sa te simti bine in egala masura si sa lucrezi cu spor si placere.

 

De

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *