Tesla Model X

Noul Model X de la Tesla este una dintre cele mai asteptate masini pe care ni le putem imagina in momentul de fata. CEO-ul Tesla, Elon Musk, a dezvelit si dezvaluit in acelasi timp productia noului model electric incrucisat in timpul unei adunari masive in cadrul unei companii in Fremont, martea trecuta. Model X este unic in lumea automobilelor. Cu toate ca exista o multime de alte vehicule electrice pe strazi de cativa abni buni si de asemenea si cateva SUV-uri electrice pentru vanzare, nici una dintre acestea nu se incadreaza in luxul de inalta performanta care este reiesit din regatul de unde au iesit si modelele de Porche, BMW sau Range Rover.

Dupa multi ani de dezvoltare continua si dupa producerea initiala pe care Elon Musk a considerat-o foarte dificila, in sfarsit este gata de livrare. Din fericire pentru noi, Tels a oferit catorva jurnalisti oportunitatea de a o testa si de a o privi mai indeaproape- cu cateva ore inainte de a fi dezvaluita catre viitorii posesori ai acesteia. Ce are acest model de SUV atat de deosebit fata de alte modele de masini?

  • Acest model de masina este una dintre vehiculele care fac parte din Founder’s Series disponibile doar pentru VIP-uri.
  • Aceste masini sunt inspectate in mod personal de catre Elon Musk inainte de livrarea la viitorul proprietar.
  • Cat despre masina in sine, chiar este impresionanta ca model si ca functii.
  • Model X este un crossover electric de dimensiuni medii cu spatiu pentru 7 pasageri impartiti de-a lungul a 3 randuri de scaune.
  • Este prima intrare pe piata a Tesla in piata atat de in crestere a SUV-urilor de lux.
  • Principala trasatura a acestei masini este reprezentata de portierele tip aripa de soim, care se deschid in sus in loc sa se deschida catre laterale.
  • Aceasta este o piesa inspirata de tehnologia moderna. Usile sunt automate si sunt echiopate cu o varietate de sonare care pot detecta imprejurimile masinii.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *