incarcare baterie
incarcare baterie

Cu baterie  ne incarcam mai toate gadget-urile din jurul nostru. Mai nou si masinile functioneaza electric deci este clar ca suntem parca guvernati de baterii. Din pacate insa nu suntem inca multumiti de acest aspect pentru ca nu rezista prea mult. Si pe cat de neplacut este sa ti se descarce bateriile la telecomanda imagineaza-ti ce inseamna asta pentru bateria masinilor.

Specialistii din Singapore s-au gandit si la aceasta varianta astfel ca au ajuns sa dezvolte o tehnologie care sa permita bateriilor sa reziste mai mult. Si daca este adevarat ceea ce se spune din acest punct de vedere se pare ca bateriile minune asa cum pot fi ele numite vor ajunge sa reziste de pana la 20 de ani. Si incarcarea lor va dura mai putin decat ai crede si asta in numai 2 minute pentru cel putin 70% din ea.

Secretul acestei baterii se pare ca sta intr-un gel de genul celui care se regaseste si in lista de ingrediente ale cremelor de protectie solara si mai exact gelul pe baza de oxid de titan. Acesta ar fi in masura sa creasca viteza cu care se incarca o baterie, pastrand insa si protectie fata de elementele bateriei.

Cat despre masinile electrice se crede ca acestea se vor putea incarca si ele destul de rapid si anume in numai 15 minute. O masura care sa permita sa nu ne mai lovim de nevoia de timp si asteptare pana cand sa ne putem bucura de ceea ce inseamna eficienta bateriei.

Cat de curand se asteapta ca o astfel de maniera de incarcare sa existe si pe piata. Anuntul celor care sunt implicati spune ca in 2 ani ar putea face parte deja din societatea moderna, disponibila pentru toata lumea. Nu se stie pentru ce pret insa la o asa performanta parca este si de asteptat sa fie la un mare nivel.

De

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *