O altfel de cina

Cand ai idei stralucite doar sa nu doresti sa ajungi sus este ceea ce te va tine in loc. Ciudat pentru unii, inedit pentru altii de-a lungul timpului ne-am dat seama ca oameniisunt deschisi la nou de vreme ce pana si afacerea cu hainele pentru pasari a ajuns destul de departe. De data aceasta cazul unui francez uimeste prin inedit. In cateva luni a cunoscut succesul prin site-ul deschis. Despre gastronomie si cum sa gatesti. Insa secretul sau nu este acela de a impartasi trucuri din bucatarie ci de a veni cu idei si locatii noi pentru ritualul cinei.

Mai exact propunerea vine ca din randul oamenilor simpli sa existe un accept de a deveni pentru o seara gazda. Si sunt multi cei care au acceptat asta si totul pentru o suma modica. Pentru ca intr-o nota comparativa cu plata la un restaurant suma platita pentru a lua cina la o familie este cu mult mai mica. Pe partea cealalta se pare si gazdelor le convine sa faca un ban in plus prin pasiunea si placerea pe care o au fata de domeniul culinar.

Cédric Giorgi, cel de la care a plecat intreaga poveste, spune ca totul este avantajos. Asta pentru ca implicatiile sunt si de natura culturala de asemenea. Gazdele sunt de peste tot in lume si inca de la bun inceput oamenii s-au dovedit a fi deschisi in fata acestei tentantii, provocari. Desigur trebuie sa existe si o oarecare cunostinta de gastronomie caci invitatii nu pot sa fie dezgustati, care armai fi rostul. Insa pe departe de a fi ceva greu de vreme ce meniul include mancare tradionala. Preturi convenabile si oferte de nerefuzat, fondatorul site-ului si cel cu ideea spune ca astfel se leaga si prietenii. Un mod de a cunoaste oameni si culturi prin prisma gastronomiei, cu bani putini. Un schimb de servicii ce convine ambelor parti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *