salus

Aceasta intrebare mi-am adresat-o si eu de foarte multe ori pana sa fac marele pas, acela de a investi intr-un termostat iT 500. Totusi, datorita faptului ca m-am documentat destul de mult cu privire la acest subiect si am primit cateva sfaturi utile de la cei din jur, am luat cea mai potrivita decizie – aceea de a imi cumpara intr-un final un astfel de dispozitiv ce promitea ca imi va permite sa fac economii si in acelasi timp sa am un confort uimitor in propria casa.

Am o familie minunata careia imi doresc sa ii creez cele mai bune conditii. Tocmai de aceea, in momentul in care mi-am dat seama ca micutii mei racesc constant, am inceput sa iau masuri. Pe langa faptul ca le-am intarit imunitatea cu sucurile de fructe si de legume verzi, am cumparat si un termostat iT 500. Asadar, pot spune ca e o investitie de care ma bucur de doi ani de zile.

Pleci de acasa si iti doresti sa controlezi caldura de la distanta?

Cu toate ca pentru unii poate parea imposibil, dispozitivul meu de la Salus Controls imi demonstreaza exact contrariul. De altfel, pentru a face economii, atunci cand plecam cu totii de acasa opresc caldura, iar cand ne aflam spre intoarcere o repornim, tocmai pentru a gasi confortul mult cautat. Consider ca e o investitie esentiala, nicidecum de fita, pe care fiecare dintre noi ar trebui sa o faca.

De exemplu, fratele meu deja il avea instalat de cateva luni de zile si nu ezita sa-l laude constant. Vazand cat de multumit este de acest termostat iT 500, am luat decizia de a investi si eu in asta. Cu toate ca nu e vorba despre cea mai mica suma, odata ce ai  investit in asta esti 100% sigur ca atat tu, cat si familia ta veti trai ca niste regi, fara sa cheltuiti prea multi bani.

Cum controlez acest termostat iT 500? Cel mai probabil deja te intrebai asta. Ei bine, acesta poate fi usor de conectat la orice dispozitiv, fie ca e vorba de telefon mobil, tableta, laptop sau calculator, ce este conectat la internet. De altfel, chiar daca te afli la mii de kilometri distanta de casa, ai ocazia sa il programezi dupa propriile tale preferinte.salus

Ce alte avantaje ofera acest termostat iT 500?

Pe langa faptul ca economiile vor fi la ordinea lunii, acesta ofera si un confort absolut ireprosabil. De altfel, ai ocazia sa iti programezi temperatura din propria casa sau din propriul apartament in functie de cum iti doresti tu.

Design-ul dispozitivului este unul atat de placut si de atent realizat, incat se incadreaza perfect in orice incapere. De exemplu, dormitorul meu este unul destul de modern, iar acest termostat face fata cu brio incadrarii in decor. In schimb, fratele meu adora clasicul si totusi acest dispozitiv se potriveste de minune chiar si acelui interior. Asadar, il poti integra oriunde doresti – poti spune ca acest termostat iT 500 este precum un cameleon.

Acestea fiind spuse, daca te tenteaza sa iti achizitionezi si tu un termostat, iti recomand sa o faci. In acest fel vei avea de castigat nu doar din punct de vedere financiar, ci si al confortului din propria ta locuinta.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *